Urbokse

Stort udvalg af urbokse hos Ditur.dk

Her finder du Danmarks største udvalg af urbokse og urkasser i både træ, læder og carbon. Derudover tilbyder vi opbevarings muligheder af ure i watchwinders, t-holdere, urbakker og meget mere. En urkasse er den perfekte måde at opbevare dine ure på en forsvarlig, men også flot måde

 

Sikker opbevaring

Med en urboks fra Ditur.dk er du garanteret sikker og stilfuld opbevaring af dine ure. Du undgår på denne måde de dumme ridser der opstår på natbordet eller hvor du måtte "smide" dit ur. Vores urbokse fås med plads helt op til over 24 ure.

 

Prisgaranti på urbokse 

Vi garanterer dig at vi har de bedste priser på urbokse, det betyder også at vi matcher, hvis andre skulle være billigere end os.

 

Filtrering

Størrelse
Pris

58 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

58 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Hos Ditur.dk finder du et stort udvalg af urkasser og urbokse til Danmarks bedste priser.

En urboks eller urkasse er den perfekte måde at opbevare dine ure på en elegant og sikker måde. Ved at opbevare dine ure i urbokse undgår du, at dine dyrebare ure ligger i skuffen eller på natbordet og får ridser og snavs på sig.

Et andet og måske vigtigere argument er, at opbevaring af ure i en urkasse fremviser dine ure på en yderst elegant og visuelt flot måde. Det er den perfekte måde, at præsentere dine ure på.

Med glas-display, som du finder i langt de fleste urbokse og urkasser, så kan du altid se urerne samtidig med, at de ligger fri for støv og snavs bag glasset. Du kan finde vores udvalg af urbokse i læder, carbon eller træ lige her.

2

Vores kunder elsker os