Urremme

Her finder du vores samlede sortiment af uremme, alt fra lækre læderremme helt til de populære mesh-lænker! 

 

Urremme

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr495
Brand
Farve på rem
Rem
Rembredde
Tilbehør

Kategorier(8)

36 produkter

Urremme

En ny urrem kan ånde nyt liv ind i selv dit ældste ur. Selvom urremmen aldrig er i centrum, kan det have stor betydning for dit urs stil og udseende. Med flere eller blot en ny remme til dit ur, kan du skifte mellem en række forskellige udtryk, så det passer perfekt til enhver anledning og din garderobe.

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af urremme. Du har rig valgmulighed for at finde den helt rette urrem, når det kommer til farver, materiale og design. Det sikrer, at du får den urrem, der passer præcis til dit ur.

Bredt udvalg af urremme – i læder, stål og gummi

Hos Ditur kan du vælge mellem en række forskellige urremme i et væld af materialer, farver og designs. Især dit valg af materiale har stor indflydelse på din urrems udseende og holdbarhed. Vores urremme kan fås i blandt andet læder, lænke, mesh og gummi. Derudover kan du også finde remme til Apple Watch, Garmin urremme og andre urremme til lignende smartwatches her på siden.

Læderremme til ure er behagelige og holdbare. Selve læderet er i lysebrun, brun, cognac, sort og ruskind. Du har også mulighed for at vælge patineret vintage-læder, råt og mønstret læder eller en frisk og uspoleret overflade.

Designet til vores stål- og aluminiumsremmene er enten i mesh eller som urlænke. Fordelen ved disse remme er, at de er slidstærke og lette at justere selv. På denne vis er du sikret en langtidsholdbar urrem, der altid har den rette pasform.

Vores urremme i gummi kan tåle vind, vand og andre vejrforhold. Det gør dem ideelle til sport og udendørssituationer, hvor en traditionel urrem ellers hurtigt kunne blive slidt eller endda beskadiget.

Nato urremme 

I vores sortiment finder man også de slidstærke natoremme i flotte farver og design, så du er sikker på at finde en rem, der passer til dig. Natoremmene kan tilpasses en lang række ure og styles. Du kan blandt se vores varianter af Dissing Nato remme.  

Hvilken urrem passer til dit ur?

Remmen skal også passe til dit ur. I vores sortiment finder du derfor også mange urremme i forskellige bredder og længder. Derfor kan du sagtens finde en urrem, uanset hvilken type ur, som du har. Mange har også den opfattelse, at man ikke kan skifte rem på et smartwatch, men det er ikke tilfællet. Derfor kan du sagtens finde en ny rem til dit smartwatch uanset om du har et Garmin Vivoactive 4s, et Fossil Gen 6 eller et helt andet ur.

Det er især vigtigt, at din urrem har den korrekte bredde. Ellers vil den ikke passe. Hvis du skal have en ny urrem, kan du enten måle bredden på din gamle urrem eller afstanden mellem hornene, der skal holde på urremmen.

Det er også vigtigt at du ligger mærke til hvilken længde, som din nye urrem har. Det skyldes, at mange mænd har et lidt bredere håndled, og derfor vil det være fordelagtigt, at have en lidt længere urrem, så remmen ikke vil stramme når du bærer uret. Derudover vil folk med lidt mindre håndled ikke finde det fordelagtigt at have en lang urrem. Det skyldes, at hvis urremmen er for lang, så vil det ikke, se lige så flot ud når du bærer uret, da en stor del af urremmen vil stikke ud når remmen er spændt om håndleddet. 

Stort udvalg af urremme 20 mm i bredde

Leder du efter en urrem med en bredde på 20 mm? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos Ditur har vi nemlig et stor udvalg af urremme, som har en bredde på 20 mm. Du skal bruge en 20 mm urrem, hvis uret, som du ønsker at skifte rem på har en rembredde på 20 mm. Hvis du har købt uret gennem os, så vil vi ofte have skrevet hvilken rembredde, som uret har under produkt specifikationer. De mest hyppige bredder på urremme vil være 20 mm og 22 mm.

Stort udvalg af urremme 22 mm i bredde

Hvis dit ur skal have en ny urrem, så skal du selvfølgelig være opmærksom på bredden på remmen. En rembredde på 22 mm og 20 mm vil være de hyppigste størrelser. Hos Ditur har vi et stort udvalg af urremme med en rembredde på 22 mm, og derfor vil du med alt sandsynlighed kunne finde en rem som falder i din smag, og passer til bredden på uret hos os.

Urremme i brun, sort, blå og mange andre farver!

Den vigtigste funktion ved din urrem er selvfølgelig, at det komplimenterer dit ur, og giver det et virkelig fedt look. Derfor har vi et stort udvalg af urremme i forskellige farver såsom brun, sort og blå, som kan være med til at pynte designet på uret. Fordelen ved at have mange forskellige farver på urremme ligger også i, at du kan variere dit look på uret til dit outfit hver dag. Så hvis du en dag vælger at bære en masse brune farver i dit tøj, så kan du også tilpasse dit ur, så det matcher tøjet. Dette er en ting, som mange mennesker er glade for, særligt når de skal til fest, hvor det er vigtigt, at få tøjet til at spille.

Køb din næste urrem hos Ditur.dk

Det er ikke blot vores udvalg og kvaliteten af vores produkter, der gør Ditur.dk til et af de bedste steder for urremme.

Vi tilbyder også prisgaranti på alle vores ure og tilbehør. Hvis du finder en tilsvarende urrem hos en konkurrent, matcher vi prisen. Du kommer aldrig til at skulle betale overpris, når du køber urremme og andet tilbehør hos os. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

God kundeservice – ifølge vores TrustPilot

Det er vigtigt, at du har en god oplevelse, når du handler hos os.

Den indsats afspejler sig heldigvis også i vores fem stjerner og 50.000+ anmeldelser på TrustPilot. Støder du på et problem eller har du spørgsmål om vores urremme, ure og andet tilbehør, er du altid velkommen til at tage kontakt til vores kundeservice.

Du kan kontakte os her, via e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Prisgaranti og dag til dag-levering på urremme

Leder du efter en specifik urrem? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores urremme. Det betyder, hvis du finder det samme urrem til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her..

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle urremme

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber urremmen og ikke er tilfreds, så kan du altid sende urremmen tilbage, så du får lige netop den urrem som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores brands. Af den grund kan du være sikker på at din urrem har en lang levetid. Garantien på urremmen varierer alt efter, hvilket brand og hvilken model urrem, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på urremmen, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores urremme.

1