Urværktøj

I denne kategori finder du alt vores urværktøj, så du let selv kan justere din lænke, skifte batteri på dit ur og skifte urrem på dit ur.

Urværktøj

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr19
    kr2995
Brand
Materiale
Farve
Tilbehør

Kategorier(3)

33 produkter

Urværktøj hos Ditur

Urværktøj er nødvendigt at have, hvis du ønsker at have dine ure i mange år. Et ur kræver nemlig vedligeholdelse, og i den forbindelse er det vigtigt at have udstyret i orden. Hvad end du vil skifte batteri, skifte rem eller tilpasse længden på din lænke. Hos Ditur.dk finder du alt det tilbehør og værktøj, du skal bruge til at reparere og vedligeholde dit armbåndsur.

Det rette værktøj til dit ur 

Hænger lænken om dit håndled, eller er uret gået i stå? Så kan du gøre to ting. For det første kan du gå til en urmager og betale vedkommende for at løse dit problem. For det andet kan du selv nemt løse problemet med det rette urværktøj. Og det rette værktøj til ure kan du finde på siden her.

På Ditur.dk tilbyder vi nemlig et stort udvalg af værktøj til ure til forskellige behov. Skal du blot tilpasse din lænke, kan et simpelt lænkeværktøj klare sagen, men hvis du selv vil skifte batteri på dit ur, er der behov for et større værktøjssæt. Til dette formål har du nemlig brug for værktøj til at åbne og lukke bagkassen på uret. Det store værktøjssæt er til dig, der gerne vil nørde med urets indre og teknik. 

Her på siden finder du også forskellige batterier i tilfælde af, at dit ur går i stå. Dette sker oftest efter et par års brug og ved at købe et batteri selv, slipper du for en tur til urmageren. Hvis du er i tvivl om, hvilket batteri der passer til lige netop dit ur, sidder kundeservice klar til at hjælpe dig. 

På Ditur.dk’s YouTube-kanal finder du ligeledes guides til, hvordan du bruger de forskellige værktøjssæt samt lænkeværktøj. 

Urværktøj til at skifte urrem/lænke

Hos Ditur synes vi ikke at du skal ned til urmageren for at skifte remmen på dit ur. Derfor har vi stort udvalg af urværktøj, som kan skifte din urrem eller lænke på uret helt selv. På den måde kan du både spare penge og tid ved skiftningen af din rem. Dette er også en fordel at have, hvis du er typen der godt kan lide, at have mange forskellige urremme, så du kan tilpasse looket på uret alt efter hvilket humør du er i. Men nu tænker du sikkert, at det er svært eller besværligt at få skiftet på urrem, men det er det faktisk ikke. Det er virkelig nemt og hurtigt at få skiftet remmen på dit ur. Hvis du er i tvivl omkring hvordan du skal bruge værktøjet, så har vi lavet nogle video guides, som kan hjælpe dig med det. Her er vores guide til skiftning af en læderrem og her finder du en guide til hvordan du skifter remmen, hvis dit ur har en mesh lænke.

Værktøj til tilpasning af urlænke

Hvis du står i den situation at du har købt et ur med lænke, som ikke passer til dit håndled, eller at dit håndled er blevet lidt større eller mindre, så behøver du ikke gå til urmageren, for at få det tilpasset. Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af værktøj, som kan hjælpe dig med at tilpasse lænken på dit ur. Det er virkelig nemt og hurtigt at tilpasse lænken, så du altid kan få tilpasset lænken efter dine hehov. Hos Ditur har vi lavet en guide til at fjerne og tilføje led på ure, så du nemt og hurtigt kan tilpasse lænken uden at skulle hen til urmageren.

Er du i tvivl omkring, hvordan du benytter vores værktøj til tilpasning af urlænke, så har vi også lavet en video guide til det. Du kan finde en guiden lige her:

Flere tusinde tilfredse kunder

Hos Ditur.dk er vi stolte af at have nogle af landets mest tilfredse kunder, og vi gør en dyd af at give vores kunder den bedste service. På Trustpilot finder du mere end 40.000 fremragende anmeldelser, som du kan læse her.

Skulle du mod forventning opleve problemer med dit værktøj eller dit ur, har du naturligvis 2 års reklamationsret, når du handler hos Ditur.dk. 

Prisgaranti og dag til dag-levering på urværktøj hos Ditur

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alt vores urværktøj. Det betyder, hvis du finder det samme urværktøj til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores urværktøj? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

 

1