Vægure

Med et vægur har du mulighed for at sætte et personligt præg på dit hjem - find dit næste vægur lige her!

Vægure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr195
    kr5095
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Funktioner
Materiale
Farve
Type ur

Kategorier(4)

166 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af vægure fra de bedste brands 

En af de helt store fordele ved et vægur er, at det ikke løber nogen vegne, så du altid har et sted i hjemmet, der viser klokken - og selv om det er gået i stå, så viser det stadig klokken korrekt to gange i døgnet. Ligesom i hjemmet behøver du ikke lede vidt og bredt efter dit nye vægur, for du finder det her på siden. Med næsten 100 vægure i sortimentet og kendte brands som Arne Jacobsen, Seiko og Karlsson, så er vi sikre på, at vi også har lige netop det vægur, du leder efter! 

Skulle det nu engang forholde sig sådan, at du leder efter et vægur på tilbud, så kan du ånde lettet op, for dem har vi også. Vægure på tilbud er en skiftende størrelse, og det er derfor med at slå til, inden tiden og udvalget løber fra dig.

Bredt udvalg af vægure på Ditur.dk

Her på siden finder du et nøje udvalg af vægure, som består af de mest populære og eftertragtede mærker på markedet. Det tæller blandt andet Arne Jacobsen vægure, der er kendt for sit elegante, nordiske design, men også etablerede brands som Seiko og Karlsson, som laver vægure i særklasse. Graver vi et spadestik dybere i vores udvalg, finder vi flere modeller, der passer til enhver stilart og indretning.

Der er blandt andre flere vægure i marmor, træ og rustfrit stål, men også i stofmateriale såsom velour. Er man til det minimalistiske look, kan man også købe et vægur i glas, hvis dette passer bedre til ens personlige stil.

Det er ikke kun på materialet, at vægure adskiller sig, men ligeledes på urskivens design. Nogle foretrækker vægure med tal i skiven, hvor andre er mere til romertal eller simple markeringer og symboler, og uanset præference er det tilgængeligt på Ditur.dk.

En anden ting at være opmærksom på, inden man køber sit vægur, er størrelse på skiven - eller vægurets diameter. Her er det vigtigt at have urets placering i hjemmet for øje, så man ikke ender med et vægur, der er for stort eller småt. Vores vægure varierer nemlig i størrelsen og kan fås ned til 10 cm i diameter helt op til 60 cm i diameter. Vi har også vægure, der giver mulighed for selv at tilpasse størrelsen på en sådan måde, at du kan lave det større eller mindre efter behov. 

Vigtigst af alt er dog, at vi har vægure, der passer til alle budgetter. Er du kvinden, der er ude efter et billigere vægur, er vi leveringsdygtige på Ditur.dk, da vi ofte har flere vægure på tilbud - det samme gælder også, hvis du er klar til at investere i et vægur fra eksempelvis Arne Jacobsen.

Vægure - prikken over i’et i din indretning  

Det er de små detaljer, der tager boligen og gør den til et hjem - og en af de detaljer er væguret. Det kan være det store køkkenur til væggen, eller uret til væggen i stuen, der bliver en del af dagens forløb og stille, men sikkert fortæller om, hvornår der er aftensmad, eller hvornår det er på tide at gøre sig klar til at komme videre med dagens gøremål. 

Væguret er på sin helt egen vis prikken over i’et i indretningen, og ligesom det kan antage flere former, farver og skikkelser, så kan det også tage sig ud på flere forskellige steder i hjemmet. Ligesom vi mener, at alle kvinder har ret til et lækkert ur på håndleddet, så har alle kvinder lige så meget ret til et lækkert vægur i hjemmet!

Generelt er vi bare overordentlig glade for ure - om de skal sidde på håndleddet eller væggen - og derfor gør vi også en dyd ud af at have Danmarks bedste udvalg og fordele, når du handler online på Ditur.dk. Vi sørger altid for 1-2 dages levering, giver dig 99 dages fuld returret, og så yder vi prisgaranti på alle de varer, du ser i sortimentet.

Har du brug for yderligere overbevisning, inden du køber dit vægur hos os, kan du slå turen forbi vores Trustpilot, hvor vi har mere end 25.000 anmeldelser og en samlet vurdering på næsten 5 ud af 5 stjerner.

Vægure fra de største mærker

Hos Ditur ved vi godt at mærket på dit vægur har en kæmpe betydning. Mange personer forbinder et bestemt brand med høj kvalitet og flotte designs, og de skal derfor også have muligheden, for at få et vægur fra lige netop det mærke, som de har en præference for. Derfor har vi hos Ditur et kæmpe udvalg af vægure fra alle de største brands på markedet. Du kan finde vægure fra mærker såsom: Karlsson, Seiko, Arne JacobsenHuygens, J-line og mange flere! Derudover har vi hos Ditur også selv valgt at producere vægure. Det har vi valgt fordi vi ønsker at tilbyde vores kunder nogle vægure i virkelig høj kvalitet til virkelig lave priser, hvilket er muligt gennem os, fordi vi har skåret de fordyrende mellemled væk. Derfor kan du finde et vægur fra lige netop det mærke, som du har en præference for.

Find både store og små vægure hos os

Hos Ditur kan du finde vægure i mange forskellige størrelser. Vi ved nemlig godt at det er meget forskelligt fra person til person hvilken type vægur, som brugeren har en præference for. Derfor kan du finde vores vægure i størrelser fra mellem 10 cm i diameter til 110 cm i diameter. Derfor kan du finde både små og store vægure i vores kæmpe sortiment.

Vi har også et stort udvalg af vækkeure, hvis det falder mere i din smag.

Køb vægure med prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores vægure. Det betyder, hvis du finder det samme vægur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores vægure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

5