Vægure i træ

Trænger væggene derhjemme til et ansigtsløft? Så er et vægur i træ den helt rigtige løsning til at give varme og dybde i rummet! 

 

Vægure i træ

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr1895
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Farve på urkasse
Farve på urskive
Materiale
Farve
Type ur

40 produkter

Vægure i træ hos Ditur

Stort udvalg af vægure i træ hos Ditur.

Et vægur er en yderst populær "accessory" til at pynte hjemmet med. Det skyldes at et vægur er både virkelig eksklusiv i design, og sender et mere softifikeret og stilfuld udtryk i hjemmet. En af de helt store fordele ved et vægur er, at det ikke løber nogen vegne, så du altid har et sted i hjemmet, der viser klokken - og selv om det er gået i stå, så viser det stadig klokken korrekt to gange i døgnet. Ligesom i hjemmet behøver du ikke lede vidt og bredt efter dit nye vægur, for du finder det her på siden.

Trænger væggene derhjemme til et ansigtsløft, eller vil du blot holde styr på tiden, når du er i køkkenet eller stuen? Eller måske begge dele? Så er et vægur i træ den helt rigtige løsning til dig! Hvis dine soveværelse også trænger til et løft, så kan du også gå på udkig i vores store udvalg af vækkeure.

Vægure til enhver smag

I vores sortiment kan du finde de mere klassiske vægure i træ med tal, der vil klæde ethvert hjem, ligesom du kan finde de mere anderledes vægure med synlige tandhjul og romertal, hvis du gerne vil skille dig lidt ud. Uanset hvilket design, du er på udkig efter, så er der gode chancer for at finde dit næste vægur i træ hos Ditur.dk. 

Vægure i træ fra de største brands

Hos Ditur ved vi godt at mærket på dit vægur i træ har en kæmpe betydning. Mange personer forbinder et bestemt brand med høj kvalitet og flotte designs, og de skal derfor også have muligheden, for at få et vægur i træ fra lige netop det mærke, som de har en præference for. Derfor har vi hos Ditur et kæmpe udvalg af vægure i træ fra alle de største brands på markedet. Du kan finde vægure i træ fra mærker såsom: Karlsson, Seiko, Huygens, J-line og mange flere! Derudover har vi hos Ditur også selv valgt at producere vægure i træ. Det har vi valgt fordi vi ønsker at tilbyde vores kunder nogle træ vægure i virkelig høj kvalitet til virkelig lave priser, hvilket er muligt gennem os, fordi vi har skåret de fordyrende mellemled væk. Derfor kan du finde et vægur i træ fra lige netop det mærke, som du har en præference for. Hvis du ikke finder dit favorit vægure i træ, så kan du også kigge i vores store udvalg af Arne Jacobsen vægure.

Find både store og små vægure i træ hos os

Hos Ditur kan du finde træ vægure i mange forskellige størrelser. Vi ved nemlig godt at det er meget forskelligt fra person til person hvilken type vægur, som brugeren har en præference for. Derfor kan du finde vores træ vægure i størrelser fra mellem 22 cm i diameter til 110 cm i diameter. Derfor kan du finde et træ vægur i lige præcis den størrelse som passer til din smag, og til dit hjem hos os.

Prisgaranti og dag til dag-levering på træ vægure

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores vægure. Det betyder, hvis du finder det samme vægur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores vægure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1