Vækkeure

Her finder du vores udvalg af kvalitets vækkeure, som både viser dig klokken og pynter på dit natbord!

Vækkeure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr695
Brand
Urværk
Diameter
Funktioner
Materiale
Farve
Type ur

45 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Vækkeure

Det traditionelle vækkeur er både funktionelt og kan bruges til at pynte i dit hjem.  En af de helt store fordele ved fysiske vækkeure fremfor det på din mobil er, at det ikke løber nogen vegne, og du risikere ikke at stå for sent op, hvis du glemmer at oplade din mobiltelefon.

Derudover er der mange mennesker som foretrækker at holde deres mobiltelefon langt væk fra deres seng, fordi den kan bringe unødvendige distraktioner, som kan forstyrre ens søvn. Mange kender nok det når man lige har lagt sig til rette i sengen, og skal til at sove, og så man får en besked eller et opkald, og at man derfor skal starte helt forfra med søvn processen. Dette slipper du for ved at have et traditionelt vækkeur, fordi dens primære funktion er at vække dig på et bestemt tidspunkt uden ændre distraktioner. 

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af vækkeure i alle størrelser og fra de bedste brands.

Et vækkeur eller alarmur pynter i dit hjem

Et vækkeur skal ikke kun være funktionelt, det skal også være en vigtig del af din indretning i dit soveværelse. Vækkeuret skal komplimentere din øvrige indretning samtidig med. at det skal tilføre lidt klasse og stil til lokalet. Der er stor forskel på hvilken type vækkeur, som folk foretrækker og derfor har vi et stort udvalg af mange forskellige vækkeure. Vi har både små og store vækkeure samt stående og liggende. Vi har dette brede udvalg, fordi vi hos Ditur ikke synes, at du skal gå på kompromis med din indretning og et vækkeur er en stor del af indretningen i soveværelset. Derfor kan du gå på udkig i vores udvalg af vækkeure her, så du kan finde din favorit til dit hjem.

Stort udvalg af vækkeure med lys

Det er yderst populært at have et vækkeur med lys projektor. Et vækkeur med en lys projekter betyder, at klokken bliver også vist på loftet eller væggen af rummet når der er mørkt. Dette er en virkelig fed feature, da det gør det muligt for dig at aflæse klokken, hvis du vågner midt om natten uden, at du skal finde dit vækkeur eller mobil frem, og derved forstyre din søvn yderligere. 

Hos Ditur har vi et stort udvalg af vækkeure med lys projektor, så du kan helt sikkert finde din favorit i vores sortiment.

Vækkeure fra de bedste brands i flotte designs

Det er ikke ligegyldigt hvilket mærke, som dit fremtidige vækkeur kommer fra. Mange har en præference for et brand fremfor et andet. Af den årsag, så har vi hos Ditur samlet et bredt udvalg af vækkeure fra nogle af de største og mest anerkendte mærker indenfor vækkeure på markedet. Vi har et stort udvalg af elegante vækkeure fra mærker såsom: Arne Jacobsen, Seiko, Braun, Karlsson og mange flere, så du kan trygt finde dit favoritmærke vækkeur her.

Find vækkeure i flere farver som hvid, sort, rød, blå og meget mere.

Farven på dit nye vækkeur har en stor betydning. Af den årsag, så har vi samlet et bredt udvalg af vækkeure i mange forskellige farver, så det kan passe til din egen personlige smag og til din øverige indretning i soveværelset. Vi har vækkeure i farver såsom hvid, sort, blå, rød, grøn og meget mere! Derfor kan du finde lige netop den farve vækkeur, som passer til dit hjem. 

Digitalt eller analogt vækkeur?

Det er meget forskelligt fra person til person hvilken type vækkeur som man ønsker. Mange foretrækker det traditionelle digitale vækkeur. Det digitale vækkeur har den fordel at det er ufattelig nemt at aflæse klokken derpå. Så hvis du vågner om natten, og gerne vil aflæse klokken, så behøver du ikke mere end få sekunder før du ved hvad klokken er. Det betyder dog ikke at det er den bedste type vækkeur. Mange personer foretrækker også det elegante analog vækkeur, som fungerer lidt på samme måde som et vægur eller armbåndsur. Det analog vækkeur pynter virkelig flot i hjemmet. Derfor er det rigtige type vækkeur til dig er det, som du har en præference for.

Køb vækkeure med lynhurtig levering og prisgaranti hos Ditur

Hvis du leder efter et vækkeur, så er du kommet til det helt rigtige sted. Ditur tilbuyder nemlig dag-til-dag levering på alle vores varer, og derfor kan du modtage dit nye vækkeur allerede dagen efter du bestiller det. 

Derudover tilbyder Ditur faktisk også prisgaranti på alle vores varer, hvilket vil sige, at du er sikret at få markedets laveste pris hos os. Hvis du til gengæld, i mod alt forventning, finder den samme vare til en lavere pris, så matcher vi selvfølgelig prisen. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores vækkeure? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

2