SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
Produktbeskrivelse

Detaljer

Versus Versace Domus VSP1O0521

Maskulint herreur fra verdenskendte Versus Versace i meget høj kvalitet. Uret har en flot sort urkasse og rem i silikone. Urskiven er udført i et sort og gråt design med en siluette af en løve i baggrunden. Uret måler 44 MM i diameter, hvilket er et almindeligt størrelse herreur.

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du altid 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Versus Versace
Versus Versace er et innovativt sub-brand til det italienske modehus Versace. Det startede tilbage i 1989, som en gave fra selveste Gianni Versace til sin søster, Donatella Versace.

Sub-brandet blev egentlig lukket ned i 2005, men Donatella fik brandet til at genopstå i 2009 med en eksklusiv kollektion designet af den skotske designer Christopher Kane. I dag producerer Versus Versace primært ure, læderaccessories og tøj.
Silikonerem
En lækker rem i silikone. Ikke kun er remmen let og behagelig at have på, den er også holdbar og fleksibel.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer VSP1O0521
EAN 7630030573965
Køn Herreure
Brand Versus Versace
Urværk Kvarts
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Sort
Remmens farve Sort
Rem Silikonerem
Bredde på rem 20 mm.
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 8 mm.
Urets diameter 44 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Versus Versace Domus VSP1O0521

På lager

845 kr
Modelserie