Karlsson Wall clock Dipped - KA5775BK

På lager

20% rabat

Vejl. Pris: 495 kr

Specialpris 395 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Wall clock Dipped - KA5775BK

Wall clock Dipped - KA5775BK er et klassisk vægur. Designet er enkelt og elegant. Uret kombinerer en sort urskive med enkle og simple markeringer. Det giver et moderne tvist til det enkle design. Uret måler 40 CM i diameter og er 4,5 CM dybt.

Dette flotte vægur passer perfekt til det nordiske hjem, hvor det er minimalismen, der er i højsædet.

Karlsson
Karlsson er et verdenskendt brand, der sælger vægure. Karlsson blev stiftet i 1980 i Holland, hvor de blev kendte for deres originale vægur til banegårde. Her var det de klassiske linjer og elegante design, der vandt frem. I dag har Karlsson taget Danmark med storm med deres unikke, innovative og flotte design. De laver vægure i mange farver, formater og designs. Dog finder du stadig et udvalg af det klassiske og enkle vægur.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Rustfrit Stål
Rustfrit stål er det mest almindelige materiale at producere ure og smykker i, når det ikke skal være ædelmetal som sølv og guld. Stål anvendes både i ure og smykker, hvor godt kvalitetsstål anvendes. Dette indeholder nikkel, der er bundet meget hårdt, således det ikke hidfører hudgener. Stål kan farves sort eller forgyldes. Ved ure og smykker sker det oftest ved en PVD-behandling, som gør stålet modstandsdygtig overfor ridser og giver stålet et flot skinnende ydre.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Størrelse Diameter: 40 CM
Varenummer KA5775BK
EAN 8714302673399
Mærke Karlsson
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Urtype Vægur
KPI De bedste fordele
Materiale Stål
Farve Hvid

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os