Ditur urboks i læder til 24 ure sort KXD0486

799 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Urboks til 24 ure, sort læder

Urboks i sort læder til 24 ure Denne elegante og solide sorte urboks i læder er ideel til at opbevare dine ure i. Mange har urene liggende i skuffer og skabe, men hvorfor ikke have dem beskyttet i en urboks? Urboksen er produceret med ægte glas. 

Specifikationer:
Længde: 43 cm
Bredde: 29,5 cm
Højde: 8,5 cm

OBS: urene på billedet medfølger ikke.

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KXD0486
EAN 5740002794235
Type opbevaring Urboks
Brand Ditur Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
Design
Materiale Læder
Farve Sort
Foringsfarve Beige
Farve på lås Stål
Egenskaber
Urboks plads 24 ure
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Kvalitet og pris matchede ikke, urboks måtte retur
Havde først købt denne urboks med 24 pladser, men var så skuffet over den, at jeg endte med at få den ombyttet til en anden - Ditur.dk kaldte min urboks for en produktionsfejl. Så kan sagtens være de øvrige er bedre, jeg kan bare kun tage udgangspunkt i den boks jeg modtog.
Den virkede allerede da jeg pakkede den ud, klodset og uhåndterbar - større end forventet, halvtung og ikke specielt solid.
Var svær at åbne, da låget både åbnede og lukkede temmelig skævt. Det havde gjort, at låsemekanismen havde gnavet hul i læderet ved låsen.
Limen der holdt læderet på bagsiden af kassen fast, havde løsnet sig så det sad løst og boblede.
Interiør i den fineste offwhite farve, men i et matriale der mest af alt føltes som en form for velur-papir? Virkede ikke som rigtig stof.
Manglede i den grad finish.
Urboksen levede på ingen måde op til mine forventninger eller den kvalitet man bør kunne forvente til en pris på 800 kr., så returnerede den - jeg kan ikke anbefale at købe denne model, desværre.
Mette - 20. jun. 2022

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.