Ditur urboks i carbon til 6 ure sort 0000231

40% rabat

Vejl. Pris: 499 kr

Specialpris 299 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Watch Box 6 Watches, Carbon

 Eksklusiv og stilfuld urboks til opbevaring af i alt 6 armbåndsure. Urboksen er udført i et carbon look med sort interiør. Dette gør den mere eksklusiv end uræsker i træ. Urboksen har plads til 6 ure og er velegnet til at beskytte og udstille dine ure, når du ikke selv har dem på håndleddet. Urboksen er produceret med ægte plexiglas. 
Herudover måler urboksen 35 x 11.5 x 8 cm. 

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 0000231
EAN 5740002797861
Type opbevaring Urboks
Brand Ditur Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
Design
Materiale Imiteret carbon Træ
Farve Sort
Foring Kunstlæder
Foringsfarve Sort
Farve på lås Stål
Rude Plexiglas
Lås Rustfrit stål
Størrelse
Dimensioner (cm) 35 x 11.5 x 8
Egenskaber
Urboks plads 6 ure
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

Flot.
En urboks i med carbon. Se godt ud og beskytter ens ursamling.
God kvalitet.
Anders - 13. dec. 2021

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.