Ditur urboks inkl. 3 valgfri ure træ KXD0483

73% rabat

Vejl. Pris: 6.484 kr

Specialpris 1.695 kr

På lager

Se ure fra kollektionen her
  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Pakketilbud!

Her får du en pakkeløsning til en ekstraordinær god pris. Du kan frit vælge mellem +300 udvalgte ure! Urboksen har plads til 6 ure (kan også købes separat).  

Vi gør opmærksom på, at urene bliver sendt i urboksen og ikke i separate æsker. 

Sådan gør du:

Du lægger urboksen i kurven. Herefter dukker en tekstboks op, hvor du skal trykke på "Vælg 3 valgfrie ure". Denne boks skal du igen trykke på, hvorefter du vælger 3 ure. Når du har valgt det sidste ur, skal du gå til kassen, hvor din rabat automatisk bliver trukket fra. 

OBS: Hvis ovenstående fremgangsmåde ikke virker, skal du lægge urboksen i kurven og derefter finde urene via linket her.

 Du kan læse mere om urboksen her

Ditur
Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KXD0483
Type opbevaring Urboks inkl. ure
Brand Ditur Ditur har sørget for at forhandle produkter i høj kvalitet til en lav pris. For at sikre kvaliteten har Ditur selv stået for design- og produktionsprocessen for flere produkter, så der sikres kvalitetsvarer til skarpe priser.
Design
Materiale Træ
Farve Sort
Foring Velour
Foringsfarve Beige
Farve på lås Guld
Rude Glas
Lås Rustfrit stål
Størrelse
Dimensioner (cm) 35 x 11.5 x 8
Egenskaber
Urboks plads 6 ure
Antal ure inkluderet 3
Anmeldelser

Andre kunders anmeldelse af produktet

har ikke fortrudt
tilbuddet indeholdte ikke de ure jeg egentlig havde kigget på, men fandt nogle andre som jeg er glad for og føler stadig jeg har fået et godt tilbud
Kasper - 2. maj 2022

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.