Watch Rolls

Mangler du en elegant og sikker måde at opbevare dine ure på? Så er en watch roll et oplagt valg!

Watch Rolls

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr2895
Brand
Materiale
Farve
Urboks plads

22 produkter

Kæmpe udvalg af Watch Rolls hos Ditur

Mangler du en elegant og sikker måde at opbevare dine ure på? Så er en Watch Roll et oplagt valg. På den måde behøver du ikke gemme dine ure væk i en skuffe, hvor de risikerer at få unødige ridser. Vis stolt dine flotte ure frem med en flot Watch Roll. 

Opbevaring af ure når du er på farten med watch rolls

En watch roll har andre fordele end at det er en dekorativ måde at opbevare dine ure på. Med en watch roll, så bliver det faktisk muligt for dig at opbevare flere ure når du skal rejse. Hvis du nu skal på ferie, så vil mange ikke finde det nok kun at have et enkelt ur med. Derfor vil en watch roll være den oplagte opbevaring at have med til dine ure. En watch roll fylder ikke specielt meget, og kan gøre det muligt for dig, at have flere ure med uden at risikere ridser op urene under transporten. Samtidig er en watch roll som sagt også en virkelig dekorativ måde at opbevare dine ure på, som du sagtens kan inkludere i din indretning derhjemme.

Hvorfor har du brug for en watch roll?

De fleste af os ligger vores ure på natbordet eller i tøjskabet, når vi tager vores ur af. Det bliver sjældent et problem, hvis uret har sin faste plads – og du er forsigtig, når du tager det af og på.

Men det er desværre også let at ridse uret, hvis det hurtigt skal flyttes eller falder på gulvet. Med en watch roll får du et sted, hvor du kan fremvise din ure og undgå ridser og uheld. Ligegyldigt om det er ure fra Daniel WellingtonTommy HilfigerSeikoJaguar, HugoBossArmaniCasio, eller Tissot.


Sikker opbevaring af dine ure med watch rolls

Med en watch roll fra Ditur er du garanteret sikker og stilfuld opbevaring af dine ure. Så undgår du dumme ridser, der kan opstå på natbordet eller hvor du lægger dit ur, når du ikke har det på. Vores watch rolls fås med plads helt op til 8 ure, så du trygt kan samle på dem alle.

Find din nye watch roll til en god pris

Hos Ditur går vi op i at sælge vores opbevaringsløsninger til ure til gode priser. Vi er konkurrencedygtige og vil gerne være med til at gøre flotte ure og watch rolls til noget, alle kan få glæde af. 

Derfor vil du ofte finde watch rolls på tilbud, som er af høj kvalitet og flot design.

Hos Ditur bestræber vi os på, at vores kunder bliver tilbudt de stærkeste priser på markedet. Derudover er vores kundeservice samt kundetilfredshed i top

Vi går efter at have de bedste priser, men skulle du mod forventning finde et ur til en billigere pris, enten i en fysisk dansk detailbutik eller på en dansk webshop, skal du blot kontakte os.

1