Mulhouse watch winder til 2 ure sort KXD0491

10% rabat

Vejl. Pris: 995 kr

Specialpris 895 kr

På lager

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

Watch Winder 2 Watches, Black Piano Wood

Denne watch winder er en klassisk urbevæger med plads til 2 ure - den flotte watch winder er udført helt i sort, med lækkert sort piano træ og sort foring. 

Med en watchwinder kan du fremvise dine mest dyrebare ure på en stilfuld måde, som kan stå fremme og pynte i stuen eller i det rum, hvor du opbevarer dine ure. Udover at være flot, så beskytter en watch winder også mod støv og ridser, så du er sikker på at der ikke sker noget med uret.  

Mulhouse
Mulhouse forhandler produkter i høj kvalitet til små priser til glæde for Diturs mange kunder. Her kan man virkelig snakke om value-for-money princippet. Sortimentet fra Mulhouse består blandt andet af et stort udvalg af opbevaring og tilbehør til ure.
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer KXD0491
EAN 5740002796703
Type opbevaring Watch Winder
Brand Mulhouse Mulhouse forhandler produkter i høj kvalitet til små priser til glæde for Diturs mange kunder. Her kan man virkelig snakke om value-for-money princippet. Sortimentet fra Mulhouse består blandt andet af et stort udvalg af opbevaring og tilbehør til ure.
Design
Materiale Træ
Farve Sort
Foringsfarve Sort
Egenskaber
Urboks plads 2 ure
Antal winders 1
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.