OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Watercolour Florals Midi Dial gavesæt

På lager

1.395 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Watercolour Florals Midi Dial gavesæt

Dette er et elegant dameur fra britiske Olivia Burton. Olivia Burton er kendt for at lave dameure, der adskiller sig fra mængden - dette gør de ved brug af unikke farvekombinationer og motiver.

Watercolour Florals Midi Dial uret er et moderne ur med en urksive, der måler 30 mm, hvilket giver et elegant udtryk. Uret har en unik urskive med motiv af blomster og fugle. Et armbåndsur til kvinder, der er feminint og elegant. Udover uret medfølger et sødt matchende armbånd i rosaguld. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Olivia Burton
Olivia Burton er et britisk brand grundlagt af Jemma og Lesa. I 2011 tog de springet og startede produktionen af Olivia Burton ure. Deres unikke ure er kendetegnet ved blomstrede skiver, hvor sortimentet også byder på mere neutrale og klassiske ure. Urene har lynhurtigt sat sit præg på det danske marked og er blevet meget populære. Jemma og Lesa sidder i London i Olivia Burtons hovedkvarter og arbejder tæt med deres lille team for at sikre, at hvert produkt er finjusteret til perfektion.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet.
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Specifikationer
Varenummer OB16GSET21
EAN 7613272309974
Brand Olivia Burton
Urværk Kvarts
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Mønster
Remmens farve Hvid
Rem Læderrem
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Urets diameter 30 mm.
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på