OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

WeWood Albacore Rose Gold Black Chocolate

På lager

45% rabat

Vejl. Pris: 1.645 kr

Specialpris 899 kr

Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

WeWood Albacore Rose Gold Black Chocolate

Dette WeWood Albacore Rose Gold Black Chocolate har en guld urkasse og sort urskive, mens remmen er brun. Uret måler 42 diameter. Uret er lavet i 100% naturlig træ! WeWOOD blev stiftet i Italien i 2009, og var de første til at producere ure udelukkende i træ og uden forurenet eller kunstige materialer.

De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
WeWOOD
WeWOOD har siden 2009 lavet miljørigtige ure til både mænd og kvinder. Urene er produceret i træ og organiske materialer. WeWOOD var de første til at producere ure udelukkende i træ uden forurenet materialer eller kunstige materialer. Alle ure er derfor lavet af 100% træ. Køb et WeWOOD hos Ditur.dk, og der bliver plantet ét træ gennem samarbejdet med "Trees for the future"
Kvarts
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over fejl og mangler.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Specifikationer
Varenummer 70370012 - we20
EAN 0725350506865
Brand WeWOOD
Urværk Kvarts
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Brun
Remmens farve Brun
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 42 mm.
Garanti 2 års garanti
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på