WeWood Albacore Silver Blue Nut

På lager

44% rabat

Vejl. Pris: 1.795 kr

Specialpris 995 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

WeWood Albacore Silver Blue Nut

Dette WeWood Albacore Silver Blue Nut har en sølv urkasse og blå urskive, mens remmen er brun. Uret måler 42 diameter og lavet i 100% naturlig træ! WeWOOD blev stiftet i Italien i 2009, og var de første til at producere ure udelukkende i træ og uden forurenet eller kunstige materialer.

WeWOOD
WeWOOD har siden 2009 lavet miljørigtige ure til både mænd og kvinder. Urene er produceret i træ og organiske materialer. WeWOOD var de første til at producere ure udelukkende i træ uden forurenet materialer eller kunstige materialer. Alle ure er derfor lavet af 100% træ. Køb et WeWOOD hos Ditur.dk, og der bliver plantet ét træ gennem samarbejdet med "Trees for the future"
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
Kvarts urværk
Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for nøjagtig og konsistent tidtagning.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 70370032 - we15
EAN 0725350508609
Mærke WeWOOD
Urværk Kvarts urværk
Urkassens farve Stål
Urskivens farve Sort
Remmens farve Brun
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
Glas Mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 42 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os