Bæredygtigt

Dette produkt indeholder enten bæredygtige materialer eller støtter op om bæredygtige initiativer ved køb heraf. Dette produkt er således et skridt på vejen i forhold til grøn omstilling og et ønske om en grønnere fremtid.

WeWOOD WeWood Criss Me Black Rose

74% rabat

Vejl. Pris: 1.195 kr

Specialpris 299 kr

Udgået - kommer ikke igen

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
  • Anmeldelser
Produktbeskrivelse

Detaljer

WeWood Criss Me Black Rose

Dette WeWood Criss Me Black Rose har en sort og guld urkasse og urskive. Uret måler 31,5 diameter og er lavet i 100% naturlig træ! WeWOOD blev stiftet i Italien i 2009, og var de første til at producere ure udelukkende i træ, og uden forurenet eller kunstige materialer.

WeWOOD
WeWOOD har siden 2009 lavet miljørigtige ure til både mænd og kvinder. Urene er produceret i træ og organiske materialer. WeWOOD var de første til at producere ure udelukkende i træ uden forurenet materialer eller kunstige materialer. Alle ure er derfor lavet af 100% træ. Køb et WeWOOD hos Ditur.dk, og der bliver plantet ét træ gennem samarbejdet med "Trees for the future"
De bedste fordele!
Hos Ditur får du altid 99 dages fuld returret, lynhurtig dag-til-dag levering og så prismatcher vi alle danske autoriserede forhandlere. Derudover sidder vores effektive kundeserviceteam klar til at hjælpe dig med eventuelle spørgsmål.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 70233313
EAN 725350506537
Type ur Armbåndsur
Køn Dame
Brand WeWOOD WeWOOD har siden 2009 lavet miljørigtige ure til både mænd og kvinder. Urene er produceret i træ og organiske materialer. WeWOOD var de første til at producere ure udelukkende i træ uden forurenet materialer eller kunstige materialer. Alle ure er derfor lavet af 100% træ. Køb et WeWOOD hos Ditur.dk, og der bliver plantet ét træ gennem samarbejdet med "Trees for the future"
Urværk
Urværk Kvarts Urværket er kvarts, hvilket betyder, at det er batteridrevet. Et kvarts urværk er nemt at vedligeholde og sørger for, at uret altid går nøjagtigt.
Design
Farve på urkasse Guld
Farve på urskive Sort
Farve på urkrans Guld
Farve på rem Sort
Rem Træ Et unikt materiale til en urrem, som kun bruges af få producenter. Remmen føles som en almindeligelig læderrem mod huden, men har en unik blød følelse.
Urkasse materiale Træ Uret er udført i træ, hvilket giver uret et specielt og unikt design.
Størrelse
Diameter 31 mm OBS! Ved halve eller kvarte diameterstørrelser runder vi op eller ned til nærmeste hele tal.
Tykkelse 10 mm
Egenskaber
Glas Mineralglas Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
Anmeldelser
Vær den første til at hjælpe andre. Del din mening om produktet

Indsend din bedømmelse

Kun registrerede brugere kan skrive bedømmelser.