SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Winner Intersteller Black

Intersteller modellen er et unikt og moderne ur med et skeleton urværk, hvor der kan ses direkte ind til det komplicerede mekaniske urværk. Winner Intersteller Black er et sort herreur med guld detaljer og en sort læderrem. Uret er mekanisk automatisk og har en gang reserve. Derudover har uret en gennemsigtig bagkasse der gør, at der ligeledes kan ses ind til urets værk fra bagsiden af uret.

Skeleting urskive
Et skeleton-ur viser kunsten af mekanisk urmageri ved at give et indblik i de indre indviklede funktioner, som urværket på uret er bygget af herunder broer, gear og hjul. En flot og unik feature, som urentusiaster der holder af mekanikker og kvalitetshåndværk kan få stor glæde af.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Winner
Winner er en kinesisk urproducent, som har eksisteret i flere årtier. Winner har hovedkvarter i Guangzhou, hvor der bliver arbejdet på design og udvikling af billige ure i god kvalitet. Winner ure er kendt for sine mange detaljer og flotte farver. Selvom herreurene er udsmykket med en række iøjnefaldende detaljer, har de et anstændigt og stilrent look.
Automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at mindske risikoen for ridser. Samtidig mindsker det risikoen for, at glasset på uret kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Læderrem
En rem af ægte læder i høj kvalitet. Let og behagelig at have på over en længere periode.
Gangreserve
Uret har en gangreserve på 24 timer
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket garanterer lang holdbarhed og kvalitet.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 41374 - W6
EAN 5740002796857
Type ur Armbåndsur
Køn Herre
Brand Winner
Movement
Urværk Automatisk
Gangreserve 24 timer
Design
Urkassens farve Sort
Urskivens farve Brun
Remmens farve Sort
Rem Læder
Skeleton urskive Ja
Urkasse materiale Rustfrit stål
Størrelse
Urets diameter 42 mm.
Tykkelse 16 mm.
Funktioner
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Gennemsigtig bagkasse Ja

Winner Intersteller Black

På lager

599 kr