Winner Vault Gold

På lager

33% rabat

Vejl. Pris: 599 kr

Specialpris 399 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Winner Vault Gold

Vault modellen er et unikt og moderne ur med et skeleton urværk, hvor der kan ses direkte ind til det komplicerede mekaniske urværk. Vault Gold er et guld herreur med en alumiums lænke. Uret er mekanisk automatisk og har en gang reserve. Derudover har uret en gennemsigtig bagkasse der gør, at der ligeledes kan ses ind til urets værk fra bagsiden af uret.

Winner
Winner er en kinesisk urproducent, som har eksisteret i flere årtier. Winner har hovedkvarter i Guangzhou, hvor der bliver arbejdet på design og udvikling af billige ure i god kvalitet. Winner ure er kendt for sine mange detaljer og flotte farver. Selvom herreurene er udsmykket med en række iøjnefaldende detaljer, har de et anstændigt og stilrent look.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Mekanisk automatisk urværk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
Brudsikkert mineralglas
Uret har hærdet mineralglas, hvilket betyder, at glasset har fået varmebehandling for at gøre det resistent overfor ridser. Samtidig er det i processen blevet brudsikret, som mindsker risikoen for, at glasset på dit ur kan slås itu.
3 ATM / 30 Meter
Uret er vandtæt til 30 meter (3 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Lænke
Uret er udstyret med en flot kvalitetslænke. Lænken kan nemt tilpasses, så den passer til dit håndled. Værktøj til tilpasning af lænken kan du tilkøbe.
Rustfrit stål
Uret er udført i rustfrit stål, hvilket er garant for holdbarhed og kvalitet.
Gangreserve på 24 timer
Uret har en gangreserve på 24 timer
Gennemsigtig bagkasse
Gennemsigtig bagkasse
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer 41369 - W4
Mærke Winner
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Guld
Remmens farve Guld
Rem Lænke
Garanti 2 års garanti
Gennemsigtig bagkasse Gennemsigtig bagkasse
Autoriseret Autoriseret forhandler
Materiale Rustfrit stål
Gangreserve 24 timer
Vandbeskyttelse 3 ATM / 30 Meter
Glas Mineralglas
Tykkelse 16 mm.
Diameter 42 mm.
KPI De bedste fordele

Måske vil du også være interesseret i disse produkt(er)?

Vores kunder elsker os