SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nyhed
Premium

Dette er et premium produkt af højeste kvalitet indenfor sin kategori eller brand. Produktet hører til blandt den mere eksklusive ende af produkter, hvor pris og kvalitet følger hinanden i et højere niveau end øvrig muligheder indenfor produktets kategori.

  • Produktbeskrivelse
  • Specifikationer
Produktbeskrivelse

Detaljer

Wolf Blake Watch Roll 305628

Blake er en stilfuld og klassisk Watch Roll og er udført i topkvalitets læder. Blake Watch Roll er håndlavet i et klassisk sort læder, lilla ruskindsforing og patenterede urbeskyttere, der holder dine ure beskyttet under rejsen. Omfatter plads til ca. 3 ure med 2 urbeskyttere og snaplukning.

STØRRELSE: 
20,5 CM L X 8 CM B X 8 CM H
 
FUNKTIONER
  • Opbevaring: 6,5 "(165 mm) urrulle, der passer til cirka 3 ure
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
Wolf
Wolf er en virksomhed, som har eksisteret i fem generationer. Derfor forstår brandet, at ekstraordinære produkter repræsenterer ekstraordinære oplevelser i livet. Med fokus på innovation, jagter brandet det perfekte design og den gode kvalitet.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette produkt kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager produktet, kan reklamere over produktionsfejl og mangler.
Specifikationer
Generelt
Varenummer 305628
EAN 098152730562
Type opbevaring Watch Roll
Brand Wolf
Design
Opbevaringsmateriale Læder
Opbevaringsfarve Sort
Størrelse
Funktioner
Urboks plads til 3 ure

Wolf Blake Watch Roll 305628

På lager kun 1 stk. tilbage!

1.345 kr
Modelserie