Zinvo Blade 12K

På lager

1.495 kr

Ditur.dk på Trustpilot

Produktbeskrivelse

Detaljer

Zinvo Blade 12K

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Dette mekanisk automatiske ur er nemlig udført i et moderne og innovativt look med en roterende turbine-urskive. Uret er desuden udstyret med en sort læderrem og en urkasse i guld.

Zinvo
Zinvo er unikt brand baseret i Los Angeles, der laver herreure med en avanceret teknik, som skiller sig ud fra mændgen. Zinvo har gjort sig bemærket internationalt med deres nytænkende design, Brandet er dybt dedikeret til deres håndværk, og de vil skabe en unik oplevelse for ejeren af deres ur. Med andre ord skal et ur fra Zinvo ikke være endnu et i rækken.
Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Safirbelagt mineralglas
Dette ur har safirbelagt mineralglas. Med sin kombination af safirkrystaller og mineraglas er glasset mere hårdført og slidstærkt end traditionelt mineralglas.
Mekanisk automatisk urværk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., men ikke svømning eller andre vandaktiviteter.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet. Læderremmen er one-size og passer derfor alle håndled.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Gangreserve på 42 timer
Uret har en gangreserve på 42 timer
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Specifikationer
Varenummer Zinvo Blade 12K
Mærke Zinvo
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Guld
Remmens farve Sort
Rem Læderrem
Garanti 2 års garanti
Datovisning Datovisning
Autoriseret Autoriseret forhandler
Gangreserve 42 timer
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirbelagt mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Diameter 44 mm.
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os