BLACK FRIDAY - OP TIL 70% - KUN I DAG!

Zinvo Blade Gold

På lager

1.495 kr
Fremragende
19.828 anmeldelser på
Produktbeskrivelse

Detaljer

Zinvo Blade Gold

Dette ur er perfekt til manden, der gerne vil skille sig ud. Dette mekanisk automatiske ur er nemlig udført i et moderne og innovativt look. Uret er desuden udstyret med en flot grøn læderrem og urkasse i guld. 

Autoriseret forhandler
Ditur.dk er autoriseret forhandler af denne vare. Det betyder, at du er sikret et 100% ægte og originalt produkt, når du handler hos os.
De bedste fordele!
Hos Ditur.dk får du 99 dages fuld returret, prisgaranti og 1 dags levering på dit køb. Du kan derfor trygt handle dit ur hos os, og vi står altid klar til at hjælpe, hvis der mod forventning skulle opstå udfordringer.
Zinvo
Zinvo er unikt brand baseret i Los Angeles, der laver herreure med en avanceret teknik, som skiller sig ud fra mændgen. Zinvo har gjort sig bemærket internationalt med deres nytænkende design, Brandet er dybt dedikeret til deres håndværk, og de vil skabe en unik oplevelse for ejeren af deres ur. Med andre ord skal et ur fra Zinvo ikke være endnu et i rækken.
Læderrem
Uret har en rem af ægte læder i høj kvalitet.
Datovisning
Uret har datovisning, så du altid har styr på den aktuelle dato.
Mekanisk automatisk
Urværket er automatisk, hvilket betyder, at uret ikke har noget batteri, men i stedet er drevet af den energi, der opstår, når uret bæres på håndleddet. Med et automatisk urværk får du et langtidsholdbart ur, som urkendere sætter pris på.
2 års garanti
Ditur.dk er premium forhandler, hvorfor dette ur kommer med 2 års garanti. Det betyder, at du i 2 år, fra du modtager uret, kan reklamere over fejl og mangler.
Safirbelagt mineralglas
Dette ur har safirbelagt mineralglas. Med sin kombination af safirkrystaller og mineraglas er glasset mere hårdført og slidstærkt end traditionelt mineralglas.
5 ATM / 50 Meter
Uret er vandtæt til 50 meter (5 ATM). Det betyder, at det kan tåle vandsprøjt, regnvejr, håndvask mv., ligesom du også kan bruge det under svømning i kortere tid.

Vi anbefaler dog, at man skal op på 10 ATM eller derover, hvis man er i vandet i længere tid.
Gangreserve på 42 timer
Uret har en gangreserve på 42 timer
Specifikationer
Varenummer Zinvo Blade Gold
Brands Zinvo
Urværk Mekanisk automatisk
Urkassens farve Guld
Urskivens farve Guld
Remmens farve Grøn
Rem Læderrem
Datovisning Datovisning
Vandbeskyttelse 5 ATM / 50 Meter
Glas Safirbelagt mineralglas
Tykkelse 12 mm.
Urets diameter 44 mm.
Gangreserve 42 timer
Garanti 2 års garanti
Autoriseret Autoriseret forhandler
KPI De bedste fordele

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på