Har du brug for hjælp med at vælge mellem mere end 1.000 ure? Denne guide hjælper dig i den rigtige retning i valget af dit nye herre-eller dameur, så du kan gå 2018 i møde med et unikt og moderne ur på håndleddet.

 

Hvordan vælger du dit nye ur blandt mere end 1.000 muligheder?

Dette er en guide, der har til formål at hjælpe dig tættere på valget af et nyt ur til din samling blandt mere end 1.000 armbåndsure hos Ditur.dk.

Det kan være du allerede er bevidst om stilen, og det design du ønsker, men derfor bør du stadig overveje nogle eller flere af nedenstående aspekter ved dit ur køb.

Først og fremmest: Hvorfor skal du vælge Ditur.dk? Ditur.dk er en webshop med fokus på det trendy og moderne. I vores udvælgelse af nye brands ligger vi vægt på kvalitet og design, men ikke brandet i sig selv. Dermed betaler du ikke for brand-værdi hos Ditur.dk, men du betaler KUN for kvalitet og design. Vi har hele tiden det nyeste og mest moderne udvalg af herreure og dameure.

 

  1. Du får dag-til-dag levering
  2. Du får prisgaranti
  3. Du får 99 dages returret
  4. Ditur.dk er e-mærket
  5. Ditur.dk er autoriseret forhandler af alle brands
  6. Ditur.dk har 5-stjerner på Trustpilot

 

Hvor stort skal uret være?

Det er svært at definere, hvad et lille ur er og hvad et stort ur er. I dette indlæg vil vi definere alle ure som 43 mm. eller derover som store herreure, hvor ure på 40-42 mm. er en klassisk størrelse herreure. Til sidst er 39 mm. eller derunder et lille herreur.

Ure til kvinder kan defineres som små, hvis de er 32 mm. eller derunder. 33-37 mm. er klassiske størrelser, hvor 38 mm. eller derover er store dameure.

Størrelsen på uret kan afgøre det udtryk og den opmærksomhed uret skaber. Er uret i elegante farver og klassisk i designet, vil udtrykket ofte bliver fulddent med et lille eller klassisk størrelse ur. Store ure må derimod gerne være ekstravagante og skille sig ud.

 

Hvilken type urværk?

Langt de fleste ure hos Ditur.dk er kvarts ure. Dog finder du også Danmarks største udvalg af mekanisk automatiske ure og mekaniske ure. Et mekanisk ur er til manden eller kvinden, der ønsker noget unikt og anderledes. Læs mere om mekaniske automatiske ure her.

Det kan også være du er på udkig efter et digital armbånds ur til mænd eller et sportur til kvinder?

 

Lænke, mesh-rem eller læderrem?

Skal dit nye herreur være et ur med læderrem eller et ur med lænke? Hvad med den mere moderne mesh-rem? Der er blandt andet rigtig mange moderne dameure, der laves i den flotte og elegante mesh-rem.

Valget af rem kan være vigtigt for holdbarheden af dit ur. Et ur med læderrem skal have udskiftet mesh-remmen efter 1-3 år pga. slidtage. Et ur med lænke vil holde i langt flere år, hvilket også gælder for mesh-rem.

Vil du eksempelvis have et ur i en gennemført farve som et sort herreur eller et guld dameur? Så kan lænken være mere attraktiv end læderremmen, idet du får den præcis samme farve på lænken som på urkassen. Så skal du have et flot guld ur så vælg lænke.

 

Urskivens farve?

Skal du have et herreur med blå urskive, et dameur i guld eller måske et sort ur? Urskivens farve er afgørende. Det kan også være spændende at jagte et farvespil mellem eksempelvis en unik grøn urskive kombineret med en guld urkasse og brun læderrem.

 

Hvilken stil?

Er det dykkeruret, dress-uret eller måske det klassiske vintage ur du er på udkig efter til din samling?

Udfordre din stil og se vores udvalg her:

Business ure til mænd: https://www.ditur.dk/maend/kategorier/business-wardrobe

Dameure med nato-rem: https://www.ditur.dk/kvinder/kvinder-kategori/ure-med-natorem-kvinder

Herreur i guld: https://www.ditur.dk/maend/kategorier/guld-ure

Trendy dameure: https://www.ditur.dk/kvinder/kvinder-kategori/trendy-ure