💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Børn

Stort udvalg af de mest populære ure til børn i alle aldre

Et børneur må gerne være flot, farverigt og sjovt, så de yngste i familien får lyst til at lære klokken at kende. Urene fås i alle farver med forskellige motiver, så der er noget for enhver smag. 

Børn

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr129
    kr995
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Rembredde
Remlængde
Urets materiale
Farve på ur
Type ur
Type børneur

161 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg til børn - Ure til drenge og piger & lær klokken legetøj

Hos Ditur finder du et bredt udvalg af diverse ure og legetøj til børn.

Det er vigtigt at et barn får et ur, som de selv synes det er sjovt at have på. Derfor kan du må fordel vælge et ur til din dreng eller pige med et motiv, som barnet synes er fedt. Derudover skal uret helst være behageligt for barnet at have på. De fleste børn foretrækker en silikone rem, da den er yderst behagelig at have på, dog har vi også et udvalg af læder og nato remme, hvis dit barn foretrække den type rem.

Drengeure hos Ditur

Vi har et kæmpe udvalg af drengeure til enhver smag. Urene kommer i mange forskellige motiver, farver og størrelser, så din dreng selv kan finde hans favorit. Hvis urene skal være lidt specielle, så har vi et stort udvalg af f.eks. drengeure med superhelte, drengeure med Disney figure, drengeure med motiver, sporty drengeure, vandtætte drengeure og meget mere! 

Der er stor diversitet i forhold til urenes størrelse, så du kan finde et ur, som passer med propotionerne på drengens håndled. Urenes størrelse varierer på mellem 24 mm - 38 mm. Så der burde være stor mulighed, for at du kan finde den helt rigtige størrelse ur til din dreng. 

Alt efter hvordan de dreng er som person, så bør du ligge mærke til hvor vandtæt uret er. Hvis din dreng er typen, som elsker at pjaske rundt i vandpytter og lege ude i regnen, så bør uret mindst have 5 ATM i vandtæthed, så uret ikke vil gå i stykker når drengen leger. Hvis din dreng ikke elsker at lege i vand, så kan et ur på 3 ATM eller mindre være helt fint, da det ikke behøver samme grad af vandtæthed.

Pigeure hos Ditur

Hos Ditur har vi et stort sortiment af pigeure til alle aldre og smag. Urene kommer ligesom ved dreneurene i mange forskellige farver, størrelser og motiver, så din pige kan finde hendes egen favorit. Et barn kan godt lide at have nogle lidt specielle ure, og derfor har vi lavet en masse kategorirer, så du nemt og hurtigt kan finde den type ur, som din pige foretrækker. Vi har kategorier med: Pigeure med Disney figurer, pigeure med motiver, sporty pigeure, vandtætte pigeure og almindelige pigeure.

Vi har pigeure i alle størrelser, da et håndled varerier meget i størrelser især i den aldersgruppe. Derfor har vi et udvalg af pigeure med en diameter på mellem 21 mm og 35 mm, så du kan finde den størrelse, som passer bedst til propotionerne på håndleddet.

Lær klokken legetøj

Det er vigtigt at lære sit barn klokken, men det er ikke alle børn, der har lyst til at lære det. Derfor anbefaler vi hos Ditur, at du venter på at dit barn begynde at udvise en lille smule interesse for det, før du begynde at lære barnet det. Dog behøver det ikke være kedeligt for dit barn at lære klokken, fordi du kan da gøre det til en leg. Derfor har vi oprettet en kategori, hvor vi har samlet noget lær klokken legetøj. Lær klokken legetøj fungerer så dit barn har det sjovt, mens han lærer klokken. Det er vigtigt at dit barn lærer klokken, så barnet forstår forskellen på 10 sekunder og 10 minuter, og hvad kl han bliver hentet. Derfor er legetøj til at lære klokken en god metode til at lære dit barn klokken. 

Bedste brands inden for børneure og legetøj

Vi går op i at dit barn kun benytter de bedste materialer, fra de bedste brands. Grunden til at vi gør dette skyldes, at vi vil sikre os, at produkterne ikke indeholder nogle former for skadelige materialer for børn, og vi kan derfor stå inde for alle vores produkter, at de er lavet af ordentlige materialer. Vi har børneure og legetøj fra de fedeste brands på markedet såsom: AM:PM, Club, Calypso, Dissing Kids, Hot Shot, Lacoste Junior - Så dit barn kan få et ur af højeste kvalitet.

Prisgaranti og dag til dag-levering på børneure & legetøj

Leder du efter et specifikt børneur eller lær klokken legetøj? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores børneure eller lær klokken legetøj? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

5