Børn

 De mest populære ure til børn i alle aldre

Et børneur må gerne være flot, farverigt og sjovt, så de yngste i familien får lyst til at lære klokken at kende. Urene fås i alle farver med forskellige motiver, så der er noget for enhver smag. 

Børn

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr122
    kr995
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type børneur

173 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Børneur - Børneure til drenge og piger 

Et børneur er meget vigtig for mange børn, da det er en måde hvorpå et barn kan sætte sit eget personlige præg på sit udseende. Derfor vil mange børn have et børneur, som afspejler en interesse, som han eller hun har. Dette kan være alt lige fra prinsesser til superhelte. Når et barn begynder at gå med et ur, så vil begynde at blive nemmere at lære klokken, og få en forståelse for tid, hvilket kan komme til gavn for barnets forældre. Hos Ditur har vi lavet en guide til at lære børn klokken, hvor vi har kommet med foreslag til lege i kan lave samtidig med at vi har lavet en sjov quiz, som dit barn kan prøve kræfter med.

Det er vigtigt at et barn får et ur, som de selv synes det er sjovt at have på. Derfor kan du må fordel vælge et børneur til din dreng eller pige med et motiv, som barnet synes er fedt. Derudover skal børneuret helst være behageligt for barnet at have på. De fleste børn foretrækker en silikone rem, da den er yderst behagelig at have på, dog har vi også et udvalg af læder og nato remme, hvis dit barn foretrække den type rem.

Vi har et virkelig stort udvalg af børneure fra de største og mest anerkendte brands på markedet i vores sortiment. Det betyder også at når du køber børneure hos os, så får du ure som er blevet testet, så de passer til børns behov. 

Drengeure hos Ditur

Vi har et kæmpe udvalg af drengeure til enhver smag. Urene kommer i mange forskellige motiver, farver og størrelser, så din dreng selv kan finde hans favorit. Hvis urene skal være lidt specielle, så har vi et stort udvalg af f.eks. drengeure med superheltedrengeure med Disney figuredrengeure med motiversporty drengeurevandtætte drengeure og meget mere!  

Der er stor diversitet i forhold til urenes størrelse, så du kan finde et ur, som passer med propotionerne på drengens håndled. Urenes størrelse varierer på mellem 24 mm - 38 mm. Så der burde være stor mulighed, for at du kan finde den helt rigtige størrelse børneur til din dreng. 

Alt efter hvordan drengen er som person, så bør du ligge mærke til hvor vandtæt uret er. Hvis din dreng er typen, som elsker at pjaske rundt i vandpytter og lege ude i regnen, så bør uret mindst have 5 ATM i vandtæthed, så børneuret ikke vil gå i stykker når drengen leger. Hvis din dreng ikke elsker at lege i vand, så kan et ur på 3 ATM eller mindre være helt fint, da det ikke behøver samme grad af vandtæthed.

Pigeure hos Ditur

Hos Ditur har vi et stort sortiment af pigeure til alle aldre og smag. Urene kommer ligesom ved dreneurene i mange forskellige farver, størrelser og motiver, så din pige kan finde hendes egen favorit. Et barn kan godt lide at have nogle lidt specielle ure, og derfor har vi lavet en masse kategorirer, så du nemt og hurtigt kan finde den type ur, som din pige foretrækker. Vi har kategorier med: Pigeure med Disney figurerpigeure med motiversporty pigeurevandtætte pigeure og almindelige pigeure.

Vi har pigeure i alle størrelser, da et håndled varerier meget i størrelser især i den aldersgruppe. Derfor har vi et udvalg af pigeure med en diameter på mellem 21 mm og 35 mm, så du kan finde den størrelse, som passer bedst til propotionerne på håndleddet.

Lær klokken legetøj

Det er vigtigt at lære sit barn klokken, men det er ikke alle børn, der har lyst til at lære det. Derfor anbefaler vi hos Ditur, at du venter på at dit barn begynde at udvise en lille smule interesse for det, før du begynde at lære barnet klokken. Dog behøver det ikke være kedeligt for dit barn at lære klokken, fordi du kan da gøre det til en leg. Derfor har vi oprettet en kategori, hvor vi har samlet noget lær klokken legetøj. Lær klokken legetøj fungerer så dit barn har det sjovt, mens han lærer klokken. Det er vigtigt at dit barn lærer klokken, så barnet forstår forskellen på 10 sekunder og 10 minuter, og hvad kl han bliver hentet. Derfor er legetøj til at lære klokken en god metode til at lære dit barn klokken. 

Bedste brands inden for børneure og legetøj

Hos Ditur synes vi at det er vigtigt at et børneur er blevet lavet af nogle gode materialer, så dit barn ikke vil blive irriteret af uret når han eller hun bærer det. Hvis dit barn bliver irriteret af at bære børneuret, så vil barnet muligvis forbinde et ur med noget dårligt, hvilket kan påvirke barnets lyst til at have ur på i mange år. Derfor er det vigtigt at dit barn benytter et ur af gode materialer, og at kendte brands, som kan stå inde for kvaliteten på børneurene

Hos Ditur vil vi sikre os, at børneurene ikke indeholder nogle former for skadelige materialer for børn, og vi kan derfor stå inde for alle vores produkter, at de er lavet af ordentlige materialer. Vi har børneure og legetøj fra de fedeste brands på markedet såsom: AM:PMClubCalypsoDissing KidsHot ShotLacoste Junior - Så dit barn kan få et ur af god kvalitet til lave priser.

Prisgaranti og dag til dag-levering på børneure & legetøj

Leder du efter et specifikt børneur eller lær klokken legetøj? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores børneure eller lær klokken legetøj? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

5