TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Ringe

Prismatch og Dag-til-dag levering på alle ringe

Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af alle vores brands på webshoppen. Vi prismatcher altid alle danske butikker og webshops, hvis du skulle opdage et af vores smykker være billigere hos en anden autoriseret forhandler. Derudover får du som altid dag-til-dag levering og 99 dages returret, så du hurtigt kan modtage den bestilte vare og sende den retur igen, hvis det alligevel ikke er dig.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr79
    kr36945
Brand
Smykkemateriale
Smykkefarve
Ringstørrelse
Type smykke

157 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stort udvalg af ringe 

Ringe er perfekte som accessories, når du skal skabe dit personlige look. Med fingerringe har du næsten uanede muligheder for at kreere et lækkert look, ligegyldigt om det er til hverdag eller fest. Generelt set, er fingerringe et utroligt alsidigt smykke, hvor det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan de kan bruges. 

Det er bl.a. derfor, at de er så utroligt populære. Så derfor har vi hos Ditur.dk samlet et stort udvalg af fingerringe i forskellige materialer, stilarter, størrelser og udtryk. 

Hos Ditur.dk er du med vores prisgaranti sikret markedets skarpeste priser, når du skal købe nye fingerringe til dig selv, eller en kvinde du holder af. Du kan også finde ringe til mænd her. 

Ringe i guld og sølv

Mange sværger enten til ringe i sølv eller i guld. Uanset hvilken af delene du foretrækker, så kan du forhåbentlig finde noget, der falder i din smag. Hos Ditur.dk har vi nemlig et stort udvalg af ringe i sølv og ringe i guld. 

Ligegyldigt om fingerringene er af sølv eller guld, garanterer vi en høj kvalitet.  

Kombiner dine fingerringe med andre smykker

Når man skal sammensætte sit look, ser det godt ud, hvis der er sammenspil mellem de smykker, man har valgt. Derfor kan du passende kombinere dine nye fingerringe med et armbånd, en ørering eller en halskæde i samme stil. 

Smykker kan sammensættes på ufatteligt mange måder, og er samtidig en oplagt måde at vise din personlighed på gennem dit look. 

Køb dine ringe online hos Ditur.dk

Glæd dig selv, eller en kvinde du holder af, og køb dine ringe online hos Ditur.dk i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på Trustpilot.

 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.

 

4