Ringe

Autumn Sale er i gang: Op til 80% + 10% ekstra rabat med rabatkoden SALE10

Aktiver rabatkoden her

Gælder kun indtil d. 8/10-2023

(Se rabatten i indkøbskurven)

Filtre
varer

Ringe 

Ringe er perfekte som accessories, når du skal skabe dit personlige look. Med fingerringe har du næsten uanede muligheder for at kreere et lækkert look, ligegyldigt om det er til hverdag eller fest. Generelt set, er fingerringe et utroligt alsidigt smykke, hvor det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for, hvordan de kan bruges. 

Det er bl.a. derfor, at de er så utroligt populære. Så derfor har vi hos Ditur.dk samlet et stort udvalg af fingerringe i forskellige materialer, stilarter, størrelser og udtryk. Hos Ditur har vi et stort udvalg af smykker såsom armbåndøreringehalskæder og ringe, så du kan trygt finde dit nye smykke hos os.

Stort udvalg af billige ringe 

Hos Ditur.dk er du med vores prisgaranti sikret markedets skarpeste priser, når du skal købe nye fingerringe til dig selv, eller en kvinde du holder af. Hos Ditur synes vi ikke at en smuk ring skal koste en formue. Derfor har vi opstillet en kategori, hvor du kan finde alle vores flotte ringe, som kommer til en pris på 500 kr. eller mindre. Find vores store udvalg af billige ringe her. Du kan også finde ringe til mænd her. 

Ringe i guld og sølv

Mange har en præference for enten guld ringe eller sølv ringe. Uanset hvilken af delene du foretrækker, så kan du forhåbentlig finde noget, der falder i din smag. Hos Ditur.dk har vi nemlig et stort udvalg af ringe i sølv og ringe i guld. Du kan finde vores store udvalg af guld ringe her og vores store udvalg af sølv ringe til enhver smag her.

Ligegyldigt om fingerringene er af sølv eller guld, garanterer vi en høj kvalitet. Du skal dog være opmærksom på at uanset hvilket materiale, som din ring er udført i og uanset hvad den koster, så kan den godt miste lidt glans med tiden. Derfor vil vi hos Ditur anbefale at du benytter smykkerens til rengøringen af dine smykker, da det er en mere skånsom og effektiv måde at holde dine ringe pæne på end ved brug af sæbevand. Hvis du er i tvivl omkring, den bedste måde at gøre dette på, så kan du altid følge vores guide til rengøring af smykker

Vielses- og forlovelsesringe

Står du og leder efter den helt rigtige vielsesring eller forlovelsesring til din partner, så er du kommet til det rigtige sted. Hos Ditur er vi godt klar over at det er en svær og betydningsfuld beslutning, som skal tages når der skal købes en vielsesring eller en forlovelsesring. Derfor har vi prøvet at gøre valget lidt lettere ved at samle en kategori med vores bud på ringe, som vil give dig et ja ved alteret. Find vores udvalg af vielsesringe og forlovelsesringe her.

Diamantringe med ægte diamanter

Er du typen som foretrækker ringe med ægte diamanter, eller skal du give en virkelig betydningsfuld gave til en du har kær, så har vi kategorien til dig. Vi har samlet em kategori, hvor du kan finde hele vores kæmpe udvalg af ringe med ægte diamanter. Denne kategori gør det nemmere for dig at finde frem til lige netop den diamantring, som falder i din smag. Find udvalget af diamantringe med ægte diamanter her.

Ringe med sten

Vi har et stort udvalg af ringe med sten hos Ditur. Vi har det store udvalg fordi ringe med sten er et yderst populært smykke, som falder i mange kvinders smag. Derudover er ringe med sten virkelig elegante og stilfulde, så den vil falde i manges smag. Vores udvalg af ringe med sten kommer både i guld og i sølv, så du selv kan vælge den type ring, som falder i din egen personlige smag. Særligt Sif Jakobs rigtig dygtig til at lave ringe med sten i alle farver. Se vores udbud og find din nye Sif Jakobs ring her. Se også vores store udvalg af ringe med sten her.

Find ringe fra de største mærker hos Ditur

Når du skal vælge hvilken ring eller hvilke ringe, som skal være det næste smykke i dit smykkeskrin, så er det vigtigt at kigge på hvilket mærke, som ringen kommer fra. Alle ringe i Diturs store sortiment, kommer i virkelig høj kvalitet, men på trods af dette, så har vi en stor forståelse for, at mange kvinder har et mærke, som de har en præference for. Derfor har vi i vores store udvalg af ringe kendte mærker som: Izabel CamilleSif JakobsEnamelPilgrim og mange flere! Især Sif Jakobs ringe er yderst populære og trendy og falder i mange kvinders smag.

Grundet vores store udvalg af ringe fra alle de største mærker, så kan du helt sikkert finde din næste ring i vores sortiment.

Kombiner dine fingerringe med andre smykker

Når man skal sammensætte sit look, ser det godt ud, hvis der er sammenspil mellem de smykker, man har valgt. Derfor kan du passende kombinere dine nye fingerringe med et armbånd, en ørering eller en halskæde i samme stil. 

Smykker kan sammensættes på ufatteligt mange måder, og er samtidig en oplagt måde at vise din personlighed på gennem dit look. 

Køb dine ringe online hos Ditur.dk

Glæd dig selv, eller en kvinde du holder af, og køb dine ringe online hos Ditur.dk i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her, på e-mail; [email protected] eller på telefon 78 78 21 03.