BOSS

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr395
    kr3995
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Farve på brilleglas
Type accessory

Kollektioner(6)

159 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hugo Boss ure hos Ditur

Hugo Boss er et stort tysk modehus grundlagt i 1924, og som i dag er blandt verdens mest anerkendte brands. Hugo Boss er kendt for høj kvalitet og smukt design. Dette er også kendetegnet for deres stilrene BOSS ure, som er en vigtig del af brandets brede portefølje af varer og produkter. Hugo Boss ure er et sikkert og klassisk valg, og derfor finder du hos os både Hugo Boss herre- og dameure. Det er ingen hemmelighed, at Hugo Boss ure er og bliver en bestseller år efter år.

Hugo Boss’ ure er naturligvis rodfæstet i modehusets historiske tilknytning til fashion, og det kan få nogle til at tænke, at priser skyder i vejret, men sådan hænger det heldigvis ikke sammen. Hugo Boss’ ure følger langt hen ad vejen den samme filosofi, som vi prøver at realisere her på Ditur.dk - at et fantastisk ur ikke behøver at koste det hvide ud af øjnene. 

Det betyder, at du har alle muligheder for at finde lige netop det Hugo Boss ur, du kan lide - uden at sprænge banken. Herre- og dameurene er hver især meget prisvenlige den høje kvalitet taget i betragtning, og fordi du handler hos os, er du garanteret Danmarks bedste priser.

Bredt udvalg - både Hugo Boss herreure og dameure 

Det er ingen hemmelighed, at Hugo Boss er en bestseller, og det giver os muligheden for at udvide vores sortiment i takt med, at Hugo Boss introducere flere og nye designs. Udvalget er bredt, både på herre- og damesiden, ligesom det rækker ud over blot ure. Under Hugo Boss’ faner finder du både herreure og dameure, samt smykker og accessoires - så som moderigtige armbånd til mænd og kvinder. 

Til trods for at Hugo Boss har en maskulin klang, så er udvalget af dameure virkelig imponerende. Der veksles mellem de klassiske, feminine designs og de mere vovede og nyskabende styles, som det forventes af et internationalt modehus som Hugo Boss. De mange valgmuligheder kan derfor også gøre det vanskeligt at nøjes med blot et enkelt Hugo Boss dameur, men som vi ofte siger det - så skal en ursamling jo starte et eller andet sted.

Hugo Boss herreure - hvor skal man starte? Først og fremmest giver det bestemt en fed fornemmelse at kigge ned og have BOSS på håndleddet, men når først man lader øjnene koncentrere sig om selve uret, så indser man, at der er et unikt fokus på både design og kvalitet. Sortimentet er bredt, og uanset hvilket Hugo Boss herreur du vælger, så tør vi godt garantere, at du bliver glad for det!

Boss smykker til mænd

Når man taler om smykker til mænd, så er det meget svært at komme uden om Boss. Boss er verdenskendte for deres unikke og rå designs på deres smykker, som er blevet kraftigt efterspurgt verden over. Boss smykkerne er ofte udført med perler eller i læder, hvilket giver dem et meget maskulint smykke. Hos Ditur finder du et stort udvalg af Boss smykker, men hvis du imod alt forventning ikke finder lige præcis det smykke, som du leder efter, så kan du altid gå på udkig i vores smykker til mænd kategorier. Vi har et stort udvalg armbånd til mændhalskæder til mænd og ringe til mænd i vores sortiment, så du kan finde din favorit hos os.

Find dit look med et Hugo Boss ur  

Du finder rigtig mange ure fra Hugo Boss her på siden, og derfor tør vi også sige, at det er (mere end) ét til dig. Hvis du er ved at starte din ursamling, kan du overveje et Hugo Boss ur med stållænke eller læderrem, så der er styr på klassikerne. Det kunne også være, at der gerne må være lidt flere iøjnefaldende detaljer på uret, og så er der både guldure til mænd fra Hugo Boss at vælge, ligesom der er varianter med rødguld, også kendt som rosegold, almindelige stålure og meget mere. 

Vi skal selvfølgelig ikke vælge for dig, og du skal købe det ur, du bedst kan lide! Ligesom mere end 100.000 andre har gjort det, når de har handlet på Ditur.dk - Danmarks største webshop for ure. Hvis det er første gang, du handler online hos os, kan du læse en anbefaling eller to fra vores Trustpilot, hvor vi har mere end 50.000 anmeldelser med et gennemsnit på 5 ud af 5 stjerner!

4