Seiko Clocks

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr149
    kr1895
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Funktioner
Materiale
Farve
Type ur

25 produkter

Seiko vægure

Seiko er mest kendte for deres elegante armbåndsure, men de er faktisk specialister indenfor alle typer ure. Seiko vægure har igennem de sidste mange år været en fast del af manges indretning, hvilket skyldes de eksklusive designs og den ufattelig høje kvalitet. 

Seiko er kendte for at være en japansk urproducent, som har en lang og rig historie, hvor Kintaro Hattori begyndte at kreere ure allerede tilbage i 1882 under navnet Seikosha, som groft oversat betyder “Huset for udsøgt håndværk”. Siden da er de blevet en af verdens største producenter af præcise designerure i de bedste materialer. Deres design – uanset om du vælger et dressur, dykkerur eller vægur – emmer af præcision, elegance og innovation.

Når du køber et vægur fra Seiko, så vil det oftes komme med et kvarts urværk, hvilket betyder at uret er batteridrevet. Et batteridrevet ur er virkelig nemt at vedligeholde og vil køre meget præcist. 

Hos Ditur kan du finde et stort udvalg af Seiko vægure i mange forskellige designs.

Seiko Clocks vægure

 Det japanske navn Seiko kan oversættes på dansk til både udsøgt eller succes. Det er derfor et navn, der passer godt til brandets historie og position på markedet i dag. Seikos vision er, at de altid skal være et skridt foran de andre, og netop den markedsfilosofi passer ikke kun på brandets udvikling, men også på den måde de tænker ure i dag.

Det japanske brand har altid været et skridt foran konkurrenterne, og når du køber et Seiko-ur, er du garanteret, at du får et ur med nyeste teknologi, innovation og altid i et tidssvarende design.

Hos Ditur har vi et bredt udvalg af vægurebordure og vækkeure fra Seiko, hvor du finder mange forskellige designs og farver. Det som de alle har tilfælles er de eksklusive designs og høje kvalitet.

Danmarks største udvalg af Seiko vægure til Danmarks bedste priser

Hos Ditur har vi det, vi kalder Danmarks bedste prisgaranti. Det vil sige, at du altid kan finde Seiko vægure hos, til markedets bedste pris. Kender du til en webshop eller butik, der sælger Seiko vægure billigere, matcher vi gerne prisen – såfremt der ikke er tale om et særligt tilbud.

Når du handler hos os, nyder du samtidig godt af vores mange andre fordele. Vi sørger bl.a. for lynhurtig levering, og tilbyder også 99 dages returret og 2 års garanti. En god service er vigtig for os, og vi gør hver dag vores bedste for at servicere vores kunder. 

Det fortæller vores nuværende kunder heldigvis, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1