Carl Pique

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1699
    kr1899
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(3)

24 produkter

Carl Pique ure

Carl Pique er et luksuriøst hollandsk ur brand, som sætter kvalitet og design på førersædet. Alle urene fra dette eksklusive ur mærke bliver udført i materialer af højeste kvalitet, fordi Carl Pique ikke vil gå på kompromis med ydeevnen på deres ure. Et kort uddrag af de lækre premium materialer, som Carl Pique benytter inkluderer: safirglas, 316L kirurgisk stål og et premium schweizisk urværk. Safirglas er den bedste kvalitet af glas på ure, og det er næsten umuligt at ridse eller ødelægger, og 316L er noget af det højeste kvalitets stål, som kan findes i ure.

Alt i alt er Carl Pique et fremragende hollandsk brand, som producerer herreure i trendy designs og til vildt stærke priser ift. kvaliteten. 

Carl Pique Carre

Carre serien består af kvalitetsure med et retro design. Urene er udstyret med et firkantet glas, hvilket er virkelig unikt og stilrent i design. Derudover er serien udstyret med en enkelt kronograf, som viser, hvad klokken er i militær tid. Urskiven kommer med et eksklusivt "rillet" design, hvilket får urene til at skille sig ud fra mængden, med dets stilfulde udtryk.

Dette er en virkelig lækker ur-serie, som består af det flotte design og den høje kvalitet, som Carl Pique er kendt for.

Carl Pique Pacific

Pacific er Carl Pique's flotte bud på et moderne dykkerur. Urene i denne serie har en vandbskyttelse på hele 30 ATM, hvilket vil sige, at urene kan holde til vandtryk helt til til 300 meters dybde. Derfor er urene mere end egnet til både dykning og almindelig svømning.

Men det er ikke kun funktionaliten, som denne serie bygger på, da deres designs også er helt unikke. Urskiverne er lavet i en sandwich metode, hvilket betyder, at urksiven er bygget op lag efter lag, og derfor får skiven en lækker 3D effekt. Derydiver er urene udstyret med 2 kronografer, som viser henholdsvis dato og ugedag.

Pacific serien er også udført i den høje Carl Pique kvalitet, og derfor kan du ikke gå galt med et ur fra denne serie.

Carl Pique Heritage

Heritage serien bygger på nogle fede dress watches, som kommer i et vintage look. Det vintage look kommer især til udtryk ved romertallene, som prydre den flotte urskive. Derudover har urksiven også et meget eksklusivt look ved hjælp af de unikke detaljer, som den er pyntet med. Serien er også udstyret med det meget populære datovisning, hvilket bare er prikken over i'et ved denne flotte serie.

Køb Carl Pique hos Ditur

Køb Carl Pique ure hos Ditur og nyd samtidig godt af vore mange fordele. Hvordan lyder prisgaranti, dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års granti? Alt sammen er heldigvis noget du får helt automatisk, når du handler hos os.

Vi vægter nemlig den gode kundeoplevelse rigtig højt, og gør alt hvad vi kan, for at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis giver over 50.000 mennesker på Trustpilot udtryk for, at de rigtig godt kan lide at handle hos os. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1