1

Fars dags gave - gaveidé til fars dags gave

Fars dag fejres i Danmark 5. juni, som er grundlovsdag. Grundlovsdag er det nærmeste vi i Danmark kommer en nationaldag og er også en dag, hvor vi fejrer fædrerne. Fars dags gaven er din mulighed for at udtrykke din taknemmelighed og kærlighed overfor din far. Det kan være svært at finde en personlig og god gave til faren/maden, der har alt. Du er dog havnet det rigtige sted, idet et herreur er det sikre valg! Hos Ditur.dk har vi Danmarks største udvalg af moderne og trendy herreure til Danmarks bedste priser. En mand bør have ét ur til ethvert outfit og, derfor kan man ikke få ure nok. Hos Ditur.dk har vi ure til mænd i alle prisklasser. Vi har bilige ure helt ned til 199 DKK, men du finder også ure af højere kvalitet i klassen 500-1000 kr.. Vil du ud og købe et top kvalitets ur, så kig efter prisklassen 1.000-3.000 kr..

Se herreure i prisklassen 0-1.000 DKK her. 
Se herreure i prisklassen 1.000-3.0000 DKK her. 

Mandens vigtigste smykke er et ur, der for mange mænd er det det eneste smykke de ejer. Hos Ditur.dk kan du søge inspiration til fars dag. Du får 99 dages fuld returret på købet og får samtidig prisgaranti, som sikrer, at prisen er Danmarks bedste.

 

Den perfekte gave til fars dag:

 

Trenden for, hvad der er moderne skifter hele tiden. Hos Ditur.dk er vi hele tiden opdateret og her finder du de nyeste og mest moderne ure til mænd. Har din far en klassisk stil? Så kan du finde et bredt udvalg af ure, der er enkle og elegant. Hvis din far ønsker noget mere moderne, så kan vi også hjælpe hermed. Typisk er et dress-ur en perfekt gave til fars dag. Se vores udvalg af dress-ure her

Tryk på billedet for at komme til brandet og se alle ure. Du kan også se vores anbefalinger til gaveidé til mænd her. 

 

 

Denne side indeholder gaveforslag til fars dag. Inspiration til fars dag kan findes ovenfor, hvor vi hjælper dig med at finde den perfekte gave.