Fars dags gave

Fars dags gave

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr12595
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Energi
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type børneur
Længde
Type smykke
Farve på brilleglas
Bæltebredde
Type accessory
Urboks plads
Antal ure inkluderet
Tilbehør

Kategorier(4)

168 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Fars dags gave 2022

En fars dags gave er en stor del af fejringen af din far på den helt specielle dag, som finder sted søndag den 5. juni. På denne dag, så skal den aller vigtigste mand i dit liv fejres. Uanset hvor gammel som du bliver, så vil din far altid forkæle dig og hjælpe dig hele året rundt. Derfor skal du også vise din far hvor meget du værdsætter ham når det endelig bliver fars dag. for at vise din far, hvor højt du elsker ham, så kan du give ham en gave, som du ved at han vil blive virkelig glad for. Mange vælger at give deres far sokker og underbukser i gave, fordi det er svært at give en gave til manden der har alt. Men hvis du vil give din far en fars dags gave, som han aldrig vil glemme, så vil det være oplagt at give ham et ur eller et smykke.

Et ur eller et smykke er en accessory, som din far ofte vil bære, og han vil tænke på, at det var dig, der gav ham gaven hver dag, hvor han bærer uret eller smykket. Hvis du vil gøre gaven ekstra speciel, så kan du vælge at få uret eller smykket indgraveret med en betænksom besked eller dato, som har en betydning for din far.

 Nu da fars dag kun er en gang om året, så synes vi hos Ditur, at det er vigtigt, at gaven som du giver til din far er helt perfekt, og en vigtig del af enhver gave er naturligvis den flotte indpakning. Derfor tilbyder vi i ugerne op til fars dag gratis gaveindpakning, så din gave vil være god både udenpå og indeni.

Inspiration til fars dags gaven

Det er altid svært at finde den helt rigtige gave til manden der har alt. Det vil Ditur gerne hjælpe dig med - Derfor har vi i denne kategori nøje udvalgt nogle ure, smykker og gavesæt, som vi mener vil være et godt valg som en fars dags gave. Fars dags gaven skal helst være meget speciel, så din far kan se, at du sætter stor pris på alt det han gør for dig. Derfor vil et ur eller smykke være et oplagt valg til en gave, fordi det er en accessory, som han ofte vil bære og som han vil kunne bruge i virkelig mange år.

Hos Ditur mener vi ikke en fars dags gave behøver koste en formue. Derfor har vi i dette udvalg samlet ure og smykker i alle prisklasser, så uanset hvad budgettet for gaven er, så kan du finde en god fars dags gave her på siden.

Fars dags gave ure

Et ur er en virkelig god gaveide til fars dag. Det skyldes at uret er mandens klart vigtigste accessory og derfor skal uret selvfølgelig også være både flot og i god kvalitet. Det er dog aldrig nemt at finde det helt rigtige ur at give i gave. Det skyldes at mange mænd har en præference for et brand eller design. Derfor har vi i denne kategori samlet ure fra de mest populære ur brands i Danmark såsom: Dissing, Hugo Boss, Jaguar, Tommy Hilfiger, Seiko og mange flere. 

Hvis du vil gøre din fars dags gave endnu mere speciel, så kan du vælge at få uret indgraveret med noget, som har en betydning for din far.

Fars dags gave smykker

Hvis du skal give din far en virkelig speciel fars dags gave, så kan du også vælge at give ham et smykke. Der er mange der tænker at smykker kun er til kvinder, men det er ikke tilfældet. Mange mænd vælger at inddrage et armbånd, en halskæde eller en ring til deres outfit, for at skille sig lidt mere ud fra mængden, og vise at han har god stil.

Mange mænd foretrækker smykker fra et bestemt brand. Derfor har vi i denne kategori inddraget smykker fra populære brands såsom: Captena, Maserati og Armani, så du kan give din far et smykke fra hans favorit mærke i fars dags gave.

Køb din fars dags gave med dag-til-dag levering og gratis gaveindpakning hos Ditur

Hos Ditur kan du få mange fordele når du skal købe din fars dags gave. Vi har dag-til-dag levering, så du kan nå at modtage gaven, selvom du er lidt sent ude. Derudover tilbyder vi faktisk også gratis gaveindpakning i perioden op til fars dag, så din gave både vil være flot udenpå og indeni. 

Derudover så har vi som altid prisgaranti på alle vores varer på vores hjemmeside, så hvis du imod forventning finder det samme produkt et andet sted til en billigere pris, så matcher vi den gerne.

 Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

5