IX Studios

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr395
    kr2495
Køn
Materiale
Farve
Længde
Ringstørrelse
Type smykke

Kollektioner(5)

60 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb IX Studios smykker

IX Studios har et designunivers, der udspringer af skandinaviske rødder, men er krydret med en international tilgang til trends og design. Brandet blev etableret af designer, Louise Mygind Andersen, med en mission om dansk kvalitetshåndværk med masser attitude. Der tages udgangspunkt i dansk kvalitet, hvorfor alle smykker er håndlavede. Brandet og designet kombinerer fortidens historiske perioder, undergrunden og de nyeste trends, hvilket kommer til udtryk i elegante og massive smykker. Størstedelen af IX Studios' smykker er unisex, hvorfor de fleste smykker bæres af både mænd og kvinder.

IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt 14 og 22 karat guldbelægning. Alle sten har en unik historie og er nøje udvalgt, så alle natursten har et unikt look.

Hos Ditur.dk er vi stolt autoriseret forhandler af smykkerne IX Studios. IX Studios blev grundlagt i København af designer Louise Mygind Andersen. De laver kvalitets smykker i guld og sølv, som du kan bære med stil. IX Studios betyder dansk håndværk med en massiv attitude. Inspireret af X en ikoniske gengivelse af krydsfeltet mellem moderne kultur, traditionelt håndværk og bæredygtigt forbrug. De laver kun holdbare, personlige smykker, der kan bruges igen og igen. Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af smykker fra IX Studios, så vi har helt sikkert noget, der vil falde i din smag og passer til netop din stil. Udvalget har en vid udstrækning over ringe, halskæder, armbånd og øreringe. 

Hos Ditur finder du et stort udvalg af IX Studios smykker, men hvis du imod alt forventning ikke finder lige præcis det smykke, som du leder efter, så kan du altid gå på udkig i vores smykker til mænd kategorier. Vi har et stort udvalg armbånd til mændhalskæder til mænd og ringe til mænd i vores sortiment, så du kan finde din favorit hos os

Stort udvalg af IX Studios smykker

IX Studios bruger kun materialer på ypperste niveau og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Det understreges derfor at alle smykkerne er lavet i 925 Sterling sølv, samt 14 og 22 karat guldbelægning, der er derfor med til at sikre en kvalitet på øverste hylde som ses i denne fantastiske ring Octagon Signet Ring der med sit skarpe, stilrene look, giver den modebevidste herre den opmærksomhed han fortjener. IX Studios laver også smykker til damer, Edge Sølv Øreringene giver et fantastisk udtryk til den stilbevidste og selvsikre kvinde der sætter pris på kvalitet og et mere klassisk look.   

 

Ditur på Trustpilot

Vi har gjort det nemt for dig at returnere dine smykker og andre produkter hos os. Vi tilbyder 99 dages returret, og mindst 2 års garanti.  

Hos Ditur.dk kan du købe ure med dag-til-dag levering. Derudover har vi prisgaranti, som betyder at hvis du finder produktet til en billigere pris ved en af vores konkurrenter, så prismatcher vi. 

Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 50.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores smykker. Det betyder, hvis du finder det samme smykke til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores IX Studios-smykker? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

2