Lotus

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr249
    kr2995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Materiale
Farve
Type ur
Type smykke

Kollektioner(6)

114 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Køb Lotus ure hos Ditur

Hos Ditur har vi et stort sortiment af det spanske urbrand Lotus.

Lotus er et urbrand som startede i 1980, hvor de lige siden dengang har haft et virkelig bredt fokus på design og udseende. Lotus ure hører under Festina koncernen, som er en stor international distributør af ure. Med et Lotus ur, så er du sikret en virkelig god kvalitet, som du vil elske at vise frem grundet deres trendsættende designs. Lotus ure er yderst fleksible alt efter hvilken model, som du er interesseret i. Lotus har nogle virkelig fede dress ure, men de har også nogle unikke hybrid ure og smartwatches, som fungerer virkelig godt til sportsbrug.

Hos Ditur kan du finde både herre- og dameure.

Herreure fra Lotus

Lotus herreure kan fås med kvarts, digitalt, smartwatch og hybrid urværk. Et kvarts urværk betyder at det er batteridrevet. Et kvartsur er nemme at vedligeholde, og er typisk meget præcise. Ved digitale urværker så kan du let aflæse klokken digitalt. Et smartwatch betyder at du kan benytte dit ur til at bruge apps, som vil gøre dit liv nemmere, så det bliver en kombination af en smartphone og et ur. Ved et hybrid urværk, så bliver du muligt for dig at kombinere et klassisk ur med et smartwatch, så designet vil have det klassiske ur design med nogle smartwatch funktioner.

Med et herreur fra Lotus, så har du et stort udvalg af forskellige farver, materialer, designs og remme, så der vil være noget til enhver smag.

Dameure fra Lotus

Lotus dameure fås med både et kvarts og smartwatch urværk. Der er et bredt udvalg og stilfulde og elegante designs, med mange forskellige farver og urskiver, så du kan finde et ur som falder i din smag. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Lotus-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

3