LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Studsgaard

Studsgaard er et dansk brand stiftet i 2020. Her er fokus på at producere ure til skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder, at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands. På den måde har man altid har et ur, der passer til det outfit, man har på, da den lave pris gør det oplagt at starte sin egen ursamling i forskellige design- og farvekombinationer.

Stort udvalg af ure, remme og kortholdere

Ikke kun producerer Studsgaard herreure med både lænke og læderrem, de står også bag et bredt spektre af remme og kortholdere. 

Læderremmene er produceret i italiensk kvalitetslæder, der både er lækkert at have på og se på. Det samme kan man sige om designet på kortholderne, der er udført i samme kvalitetslæder som remmene, og med en kortholder fra Studsgaard kan du opbevare dine kreditkort på flot og sikker vis. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Rembredde
Type ur
Materiale accessories
Farve accessories
Type accessory
Opbevaringsmateriale
Opbevaringsfarve
Urboks med plads til
Urværktøj & tilbehør

Kategorier(7)

66 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Studsgaard ure og accessories 

Studsgaard er stiftet af Kasper og Mikkel Dissing i samarbejde med Daniel Studsgaard i efteråret 2020 i en lille forstad til Aarhus - Hasselager.

Sammen havde de en overordnet vision om at producere billige ure og accessories af god kvalitet til yderst favorable priser. Samarbejdet mellem de forskellige parter kom i spil, da de to Dissing brødre, der i forvejen ejer brands som Dissing, Lugano og Kensington London, mente, at der manglede et nyt dansk brand på markedet, som kunne levere ure til så lave priser, at ingen andre konkurrenter kunne matche prisen og kvalitet.

Det var katalysatoren for at starte brandet, som allerede i sin spæde start har oplevet en massiv efterspørgsel fra Diturs kunder.

Studsgaard er uden tvivl et brand, der vil komme til at udvikle sig meget over de næste år med en masse spændende projekter i støbeskeen.  

2