SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Studsgaard

Dansk design fra Studsgaard

Studsgaard er et dansk brand stiftet i 2020. Her er fokus på at producere ure til skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder, at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands. 

På den måde har man altid har et ur, der passer til det outfit, man har på, da den lave pris gør det oplagt at starte sin egen ursamling i forskellige design- og farvekombinationer.

Stort udvalg af ure, remme og kortholdere

Ikke kun producerer Studsgaard herreure med både lænke og læderrem, de står også bag et bredt spektre af remme og kortholdere. 

Læderremmene er produceret i italiensk kvalitetslæder, der både er lækkert at have på og se på. Det samme kan man sige om designet på kortholderne, der er udført i samme kvalitetslæder som remmene, og med en kortholder fra Studsgaard kan du opbevare dine kreditkort på flot og sikker vis. 

Husk, at du altid får 99 dages returret, dag til dag-levering og prisgaranti, når du shopper hos Ditur.dk.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr99
    kr795
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Accessories/Smykker
Farve
Materiale
Størrelse

43 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Bag om Studsgaard

Studsgaard er stiftet af Kasper og Mikkel Dissing i samarbejde med Daniel Studsgaard i efteråret 2020 i en lille forstad til Aarhus - Hasselager.

Sammen havde de en overordnet vision om at producere billige ure og accessories af god kvalitet til yderst favorable priser. Samarbejdet mellem de forskellige parter kom i spil, da de to Dissing brødre, der i forvejen ejer brands som Dissing, Lugano og Kensington London, mente, at der manglede et nyt dansk brand på markedet, som kunne levere ure til så lave priser, at ingen andre konkurrenter kunne matche prisen og kvalitet.

Det var katalysatoren for at starte brandet, som allerede i sin spæde start har oplevet en massiv efterspørgsel fra Diturs kunder.

Studsgaard er uden tvivl et brand, der vil komme til at udvikle sig meget over de næste år med en masse spændende projekter i støbeskeen.  

2