LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Certina

Certina blev stiftet i 1888, og er et Schweizisk brand startet af de to brødre Adolf og Alfred Kurth. Certina startede i den Schweiziske by Grenchen, men ligger i dag i Le Locle, Schweiz. Meget vand er løbet under broen siden 1888, men det er stadig de samme værdier og visioner, der gør sig gældende for Certina.

Certina producerer både herre- og dameure. Du får kvalitet fra øverste skuffe, men uden at prisen er urimelig. Netop dette gør, at Certina er manges foretrukne Swiss Made brand.

 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1795
    kr12995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Krone
Gangreserve
Materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

Kategorier(8)

137 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Stort udvalg af Certina ure på Ditur.dk

Certina ure er et historisk Schweizisk urbrand, som blev grundlagt i år 1888 af Adolf og Alfred Kurth. På Ditur.dk finder du et bredt udvalg af Certina ure til både herre og damer. Ditur.dk udbyder af kvalitets Certina ure til rimelige penge. Vi er udpeget til at være autoriseret Certina forhandler, dette betyder at du er garanteret ægthed af dit nye ur. 

Herreure og dameure fra Certina 

Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af Certina ure, både til herre og damer samt enhver stil og ikke mindst lejlighed. Sortiment bliver opdateret løbende, da vi altid gør vores bedste for at have de mest populære ure. Der er i udvalget alt fra klassiske stålure med en flot lænke der nemt kan tilpasses, så den passer dit håndled. Certina automatic er et ur der får klokken til at slå ‘automatisk’ modsat et kvartsur der er batteridrevet, så får Certina automatic klokken til at slå, ved hjælp af den energi uret får når du bruger det. Et af de essentielle ‘keywords’ der omhandler Certina er kvalitet. Det tydeliggøres i DS-teknologien således at uret kan klare et fald fra 6 meters højde. 

Swiss Made ure fra Certina på Ditur.dk

Certina er et Swiss Made brand, der har eksisteret siden 1888. De stringente kvalitetskrav, som Certina opfylder gør det gældende at man kan skrive Swiss Made i urskiven. DS konceptet er med til at højne kvaliteten af Certina’s ure. DS står for “Dobbelt Security”, og refererer derfor til den kvalitet og holdbarhed uret har. Urene kan holde sig vandtæt ned til tryk på mindst 20 bar og derudover klare slag og stød. 

DS konceptet blev introduceret i 60'erne. Det var og er stadig en banebrydende teknologi, der var med til at højne kvaliteten af Certina's ure betydeligt. DS betyder "dobbelt security", og refererer netop til den ekstraordinære kvalitet og holdbarhed. Konkret så er et DS ekstremt modstandsdygtigt overfor slag/stød og vandtæt til et tryk på mindst 20 bar. DS har sat baren højere for hele branchen.

Skildpaddeskjoldet er blevet et af de velkendte symboler ved Certina ure. Robusthed og holdbarhed er to af de kerneværdier Certina har. Skjoldet kan ses på flere af Certinas ure på til herre og dame. Certina findes også indenfor sportens verden, hvilket har manifesteret sig i form af sponsorater inden for motorsport og atletik. Se også vores øvrige udvalg af urmærker her.  

Køb Certina ure til Danmarks bedste priser på Ditur.dk

Hos Ditur.dk kan du købe ure hvor der altid er dag-til-dag levering ved køb inden kl. 16:00. Vi har prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit ur billigere et andet sted, prismatcher vi uret, så du får den samme pris hos os. Vi har også 2 års garanti på dit certina ur da vi er premium forhandler, skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. 


Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 30.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner.

4