Sekonda

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr1595
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Type smykke

63 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Sekonda ure på Ditur

Sekonda startede i 1966 som et britisk brand, der udelukkende solgte mekaniske ure. Kort efter introducerde man kvarts urværket og begyndte samtidig at fokusere på design og detaljerne.

I 1978 solgte Sekonda 1 million ure pr. år og var et af verdens førende urmærker. Igennem de sidste 30 år har de således været et af verdens største og bedst kendte urmærker. De vinder frem på deres høje kvalitet til priser, hvor alle kan være med. 

Sekonda har siden 1991 sikret deres kunder topkvalitets urværker gennem deres kvalitetsinitiativ, der omfatter strikse fremstilling specifikationer, stringent testning og omfattende kvalitetskontrol og bruger siden 1993 den seneste japanske teknologi til deres herre- og dameure.  

Hos Ditur kan du købe Sekonda armbåndsur med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret. 

Herreure fra Sekonda

Sekonda herreure fås med både kvart og digitalt urværk. Et kvarts urværk er batteridrevet og derfor nemt at vedligeholde og er meget præcis. Et digitalt urværk betyder, at du nemt kan aflæse klokken digitalt.

Der er et bredt udvalg af ure af mange forskellige farver og remme, så der vil være noget til enhver smag. 

Dameure fra Sekonda

Sekonda dameure er også tilgængelig i både kvart og digitalt urværk. Derudover er der et bredt udvalg af forskellige farver, stile og remme, så der er et Sekonda dameur til enhver smag.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Sekonda ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

2