TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Diesel

Diesel er et anerkendt italiensk modebrand, der er bedste kendt for deres denim og street wear.

Diesel har gennem tiden defineret modetrends, og deres innovative og moderne designs kommer også til udtryk i deres urkollektion. Brandet henvender sig primært til det yngre publikum med sit rå og markante udtryk, men det er muligt at finde et Diesel ur til enhver lejlighed og smag. 

Diesel har skabt sine ure i samarbejde med den amerikanske urgigant Fossil, så du kan være sikker på, at både kvaliteten og designet er i top, når du køber et Diesel ur. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr745
    kr3395
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Bezel farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Rembredde
Remlængde
Type ur
Smykkemateriale
Smykkefarve
Type smykke
Materiale accessories
Farve accessories
Gavesæt inklusiv

Kategorier(4)

44 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Ditur.dk autoriseret forhandler af Diesel ure

Hos Ditur.dk er vi stolt autoriseret udbyder af Diesel. At være  autoriseret betyder at vi garantere ægtheden i Diesel produktet. Brandet er et anerkendt italiensk modebrand, der mest er kendt for deres denim og streetwear. Ditur.dk forhandler deres innovative og moderne design i form af ure. Urene kan bruges enhver lejlighed om det er hverdag eller pænere brug. 

Stort udvalg af Diesel ure 

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af Diesel ure. Diesel har skabt urene i samarbejde med den amerikanske urgigant Fossil. Derfor kan du også være sikker på at både kvalitet og design er i top. Urene er designet med et markant og råt udtryk som tydeligt ses i modellen Diesel Mr. Daddy 2.0 DZ7313 eller det mere klassiske og stilrene look i modellen Diesel DZ1865. Hos Ditur.dk gør vi vores bedste for at have et udvalg der favner bredt, så DU kan få det rette ur, der passer til dig og din personlighed. 

 

99 dages returret og 2 års garanti

Vi har gjort det nemt for dig at returnere dine produkter, hvis de ikke lever op til forventningen. Vi tilbyder 99 dages returret, og mindst 2 års garanti.  

Hos DItur.dk kan du købe ure med dag-til-dag levering ved køb inden 16:00. Derudover har vi prisgaranti, som betyder at hvis du finder uret til en billigere pris, så prismatcher vi. Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Diesel-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

2