SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Diesel

Diesel er et anerkendt italiensk modebrand, der er bedste kendt for deres denim og street wear.

Diesel har gennem tiden defineret modetrends, og deres innovative og moderne designs kommer også til udtryk i deres urkollektion. Brandet henvender sig primært til det yngre publikum med sit rå og markante udtryk, men det er muligt at finde et Diesel ur til enhver lejlighed og smag. 

Diesel har skabt sine ure i samarbejde med den amerikanske urgigant Fossil, så du kan være sikker på, at både kvaliteten og designet er i top, når du køber et Diesel ur. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr499
    kr2195
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Remlængde
Type ur
Gavesæt inklusiv

Kategorier(5)

40 produkter

Ditur.dk forhandler af Diesel ure

Hos Ditur.dk er vi stolt autoriseret udbyder af Diesel. At være  autoriseret betyder at vi garantere ægtheden i Diesel produktet. Brandet er et anerkendt italiensk modebrand, der mest er kendt for deres denim og streetwear. Ditur.dk forhandler deres innovative og moderne design i form af ure. Urene kan bruges enhver lejlighed om det er hverdag eller pænere brug. 

Stort udvalg af Diesel ure 

Hos Ditur.dk har vi et stort udvalg af Diesel ure. Diesel har skabt urene i samarbejde med den amerikanske urgigant Fossil. Derfor kan du også være sikker på at både kvalitet og design er i top. Urene er designet med et markant og råt udtryk som tydeligt ses i modellen Diesel Mr. Daddy 2.0 DZ7313 eller det mere klassiske og stilrene look i modellen Diesel DZ1865. Hos Ditur.dk gør vi vores bedste for at have et udvalg der favner bredt, så DU kan få det rette ur, der passer til dig og din personlighed. 

Køb designer ure hos Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi ekslusive ure som både er til kvinder og mænd. Vi forhandler ure som både er mekaniske- og kvartsure. Urene henvender sig til alle som ikke ønsker at gå på kompromis med design eller kvalitet. Vi har brands fra hele verden, så vi er sikre på der er et perfekt til dig og dine behov. Udover ure har vi også et bredt udvalg af tilbehør til ure. Dette er alt fra remme, bokse, smykker og meget mere. 

Du finder bl.a. herreure i guld, stål, sorte og ure i titanium, derudover sælger vi også dameure i guld, rosaguld og sølv. Du har også mulighed for at finde ure i en række forskellige designs fra de store og populære urmærker samt inspirerende og nye brands. 

Vi forhandler de nyeste og mest populære brands som er på markedet. Dette er alt fra de mest kendte som Daniel Wellington, Fossil, Hugo Boss, Tommy Hilfiger m.fl. Derudover finder du også lækre produkter fra vores upcoming brands såsom Olivia Burton, Grand Frank, About Vintage, Vincero og mange flere. Vi har mere end 50 urmærker og mere end 800 ure i vores sortiment. 

99 dages returret og 2 års garanti

Vi har gjort det nemt for dig at returnere dine produkter, hvis de ikke lever op til forventningen. Vi tilbyder 99 dages returret, og mindst 2 års garanti.  

Hos DItur.dk kan du købe ure med dag-til-dag levering ved køb inden 16:00. Derudover har vi prisgaranti, som betyder at hvis du finder uret til en billigere pris, så prismatcher vi. Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

 

1