OUTLET TILBUD - SHOP HER!  

Accessories

Prismatch og dag-til-dag levering på alle accessories

Under denne kategori finder du alt lige fra læderarmbånd til fine punge og sølv halskæder. Hos Ditur er vi autoriseret forhandler af alle vores brands på webshoppen. Vi prismatcher altid alle danske butikker og webshops, hvis du skulle opdage et af vores smykker være billigere hos en anden autoriseret forhandler. Derudover får du som altid dag-til-dag levering og 99 dages returret, så du hurtigt kan modtage den bestilte vare og sende den retur igen, hvis det alligevel ikke er dig.

Filtrering

Pris
Brand
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Krone
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Type Accessories
Smykkestørrelse
Farve
Materiale

233 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

233 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af smykker og accessories til mænd på ditur.dk

Uret er selvfølgelig det ultimative accessory til manden, men på Ditur.dk finder du også et stort udvalg af smykker og accessories til mænd. Det er blevet enormt populært og moderne at matche ens ur og outfit med passende smykker i både guld og sølv, og det kan du naturligvis også finde online her på siden. Herresmykker er blevet fast inventar i vores udvalg og vi har alt fra armbånd og ringe til mænd, helt over i halskæder fra nogle af de mest populære brands på markedet. 

Smykker til mænd er en virkelig god måde at fremhæve sit ur eller andre detaljer i ens påklædning på, da man kan matche smykket med farven på det man ønsker at fremhæve. Har man eksempelvis et guldur, kan man passende matche det med et armbånd eller ring i guld - og tilsvarende kan man gøre det samme, hvis man er mere til accessories i sølv. Uanset hvad man bedst kan lide, så finder man et stort udvalg af smykker og accessories til mænd her på siden.

 

Vi tilbyder designersmykker til ham: ringe, armbånd og meget mere

Vi opdaterer løbende vores sortiment, da vi altid gør vores bedste for at have de smykker og accessories til mænd, der er allermest populære. Derfor har vi også et stort udvalg af designersmykker til ham fra kendte brands. Her kan du eksempelvis gå på opdagelse i udvalget af smykker til mænd fra eksempelvis Frederik IX Studios eller populære Cuff Copenhagen.

Det er dog ikke kun smykkedesignere, der står bag udvalget af accessories og smykker til mænd på Ditur.dk - det er også flere af de anerkendte designerbrands, der bidrager til sortimentet på siden. Her kan blandt andet nævnes smykker til mænd fra Tommy Hilfiger, Hugo Boss og Armani Exchange. Her får du både designhistorie og årelang erfaring inden for herresmykker, og vi er dermed sikre på, at der er noget i vores udvalg, der passer til dig og din stil.

 

Fordele ved at købe smykker online 

Vi er naturligvis store fortalere for at købe smykker online, da vi først og fremmest er en webshop, men derudover giver det også dig som forbruger en lang række fordele. Når du handler smykker online, får du nogle fordele, som sjældent matches i de fysiske butikker - på nær vores butik, selvfølgelig! Vi har samlet hele udvalget af smykker og accessories til mænd på vores webshop, så du nemt kan finde dine favoritter og lade dig inspirere af det store udvalg, vi tilbyder. 

Når du har fundet smykker eller accessories, du skal have med fra kurven og helt hjem - så skal du ikke vente længe, før de dukker op. Vi sørger nemlig for lynhurtig levering på 1-2 dage, og bestiller du i hverdagene, kan du forvente dag-til-dag levering. Når du har fået favoritterne hjem, kan du roligt regne med, at du har gjort en god handel, for gennem vores prisgaranti er du sikret den laveste pris uanset hvad. Det vil sige, at hvis du er i stand til at finde varerne billigere et andet sted, så matcher vi prisen! Skulle du derimod have ombestemt dig, så tilbyder vi 99 dages fuld returret.

Holder det stik? Det kan du tro. Har du brug for yderligere overbevisning, kan du læse nogle af vores mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har en samlet vurdering på 5 ud af 5 stjerner.

6

Vores kunder elsker os

Fremragende
26.799 anmeldelser på