Filtre
varer

Apple Watch

Apple Watch er Danmarks mest populære smartwatch af gode grunde. Det forener sportsur og smartwatch med Apples karakteristiske stil. Dette gør det velegnet til en bred målgruppe, lige fra fitnessentusiaster til travle personer, der søger effektivitet, og teknologinørder, der værdsætter avancerede funktioner og innovation. Apple Watch kombinerer funktionalitet, stil og avanceret teknologi på en perfekt måde.

Hos Ditur kan du finde et kæmpe udvalg af Apple Watches herunder nogle af de mest populære serier såsom: UltraSE og Series 8. Derudover sælger vi også panzerglas til urene, så du kan holde dit nye favoritur fri for ridser og skrammer.

Kæmpe udvalg af Apple Watch hos Ditur

Hos Ditur kan du finde et kæmpe udvalg af Apple Watch med mere end 12 forskellige modeller på lager. Udvalget dækker over alle de nyeste og mest populære kollektioner heriblandt: Ultra, Series 8 og SE. Urene kommer i mange forskellige farvekombinationer, og i alle tilgængelig størrelser. Alle vores Apple Watches kommer til nogle virkelig skarpe priser, og vi er autoriseret forhandler af Apple. Derfor kan du trygt og sikkert købe et Apple Watch til enhver smag hos Ditur.

Apple Watch - Et smartwatch udover det sædvanlige

Hvis du køber et Apple Watch, får du et smartwatch udover det sædvanlige. Her har man taget funktionalitet fra et klassisk ur og kombineret det med smarte funktioner, der normalt forbindes med en iPhone eller andre smartphones. 

Det vil sige, at udover at kunne vise dig klokken kan du med et Apple Watch faktisk også tilgå en lang række af de apps, som du normalt kun har på din iPhone eller iPad. Samtidig tilbyder uret så en række sundhedsfunktioner, hvor du kan tracke på motion, helbred og en masse andre ting.

Apple Watches kan nemt connectes med din iPhone over Bluetooth. På den måde synkroniseres dine devices nemt og problemfrit, så de kan fungere sammen i smuk symbiose.

Du kan altså holde styr på stort som småt, og det hele er pakket ned i Apples velkendte og stilede design.

Hav alt det nødvendige lige ved hånden

Med et Apple Watch har du alt det nødvendige lige ved hånden. Du kan tjekke klokken, men du kan også tjekke mails, sms'er, besvare opkald eller se, hvordan vejret bliver de næste par timer eller dage.

Uanset om du skal tjekke det ene eller det andet, foregår det nemt og brugervenligt i Apples smarte interface, som mange allerede kender. Den store og farverige Retina-skærm præsenterer info og apps tydeligt, og touchskærmen kan du nemt navigere rundt på assisteret af urets krone, som man også kan bruge til at bevæge sig rundt i de forskellige menuer.

Så selvom et Apple Watch på mange måder ligner et ganske almindeligt armbåndsur, er det bestemt ikke det. Uanset hvilken model du vælger af de forskellige Apple Watch series, får du et super lækkert og funktionelt smartwatch, som vil blive ved med at betage dig det næste lange stykke tid.

Tag træning og sundhed til næste niveau

En af de ting, som Apple Watches er rigtige smarte til, er sport, sundhed og træning. Uret besidder en lang række smarte features og programmer, som tillader dig at tracke din motion, sundhed og øvrige aktivitetsniveauer på en helt ny måde.

Med et Apple Watch er der nærmest ikke det, som du ikke kan tracke på. Du kan bruge det på din løbetur, når der skal holdes styr på tempo, distance og puls, men du kan også bruge det til at tracke på din søvn, og hvordan kvaliteten af den har været.

Med et Apple Watch er meget muligt, og du får altså et væld af smarte features, der kan virke utrolig motiverende, hvis du gerne vil gøre noget mere ud af sport, motion og din generelle sundhed og form.

Ofte stillede spørgsmål om Apple Watch

Apple Watch er et af de mest populære smartwatch i hele verden, og derfor får vi naturligvis mange spørgsmål om urene. Vi har samlet og besvaret de mest hyppige spørgsmål lige her på siden: 

Hvilket Apple Watch skal man vælge?

Der er stor variation i både design og funktioner når det gælder Apple Watch. På nuværende tidspunkt er der 3 aktuelle smartwatch modeller fra Apple som er Series 8, Ultra og SE. Men hvilken en af de her modeller skal du vælge? Valget afhænger 100% af dine egne personlige præferencer omkring design, funktioner og pris.

Hvis du er den økonomisk bevidste person, som ønsker et Apple Watch med mange funktioner og et flot design til en ordentlig pris, så er Apple Watch SE det rigtige valg til dig. SE modellen kommer med 2 forskellige skærmstørrelser på henholdsvis 40 og 44 mm, og derfor skal du også gøre op med dig selv om hvor stor skærm, som du ønsker. Derudover er SE serien svømmesikret, og har mulighed for mobilforbindelse samt er udstyret med moderne sundhedsfunktioner, og har mulighed for at downloade apps. Derfor er Apple Watch SE et fornuftigt til den økonomiske forbruger.

Er du til gengæld typen, som aldrig vil gå ned på udstyr og vil have det bedste af det bedste, så er Apple Watch Ultra den rigtige model til dig. Ultra serien har alle de nyeste og mest eftertragtede funktioner. Urene er svømmesikret, støvafvisende, har en MIL-STD 810H-Certificering (Opfylder hårde miltær krav om robusthed) og har den nye handling knap inkorporeret. Derudover er denne serie udstyret med fede sundhedsapps heriblandt: EKG; ilt niveau i blodet og meget mere. Derfor er Apple Watch Ultra det ultimative smartwatch.

Foretrækker du den gyldne mellemvej mellem SE og Ultra kollektionerne, som kommer i middel prisklassen, og har flere funktioner end SE, men færre end Ultra, så er Series 8 det rigtige valg til dig. Apple Watch Series 8 kommer med 2 forskellige skærm størrelser på mellem 41 og 45 mm. Derudover er serien både svømmesikret og støvafvisende. Men ikke nok med det, så er urene udstyret med mange af de samme sports og sundheds funktioner som Ultra serien heriblandt en ilt i blodet måler, EKG og meget mere. Derfor er Apple Watch Series 8 det sikre valg.

Kan man svømme med et Apple Watch?

Ja, man kan svømme med alle Apple Watches. Et Apple Watch er designet til at være vandafvisende, så de kan holde til svømning i både en swimmingpool og i åbent hav. Urene er dog ikke vandtætte nok til dykning.

Hvilke mobil devices er kompatibel med et Apple Watch?

Hvis du ønsker et Apple Watch, så kræver det, at du ejer en iPhone, da uret udelukkende er kompatibel med et IOS mobil device. Derfor kan du ikke tilknytte et Apple Watch til et Android mobil device.

Kan man besvare beskeder og opkald på et Apple Watch?

Man kan godt besvare beskeder og opkald på et Apple Watch. Det kræver dog, at du har mobilforbindelse på dit Apple Watch.

Hvor kan man downloade apps til et Apple Watch?

Man kan downloade apps til et Apple Watch via den tilhørende Apple Watch-app på din iPhone. Gennemse App Store, find de apps, du vil installere, og tryk på "Installer" for at få dem til dit ur.

Mangler du tilbehør til dit Apple Watch?

Mangler du tilbehør til dit Apple Watch, kan du også finde det hos os.

Vi har både panserglas, du kan sætte rundt om urkassen, så den er bedre beskyttet, og vi har en masse forskellige remme til Apple Watch, så du har lidt forskelligt at vælge imellem.

Det er faktisk også en anden af de super fede features ved et Apple Watch. Det er super nemt at udskifte urremmen, hvilket giver en fleksibilitet, der er helt uhørt i forhold til klassiske ure. Du kan uden problemer skifte remmen fra dag til dag, eller fra begivenhed til begivenhed.

Det ene tidspunkt kan du have en klassisk silikonerem på, og på få sekunder kan du skifte til stållænke eller en læderrem. Remmene koster ikke alverden, hvorfor du nemt kan lave dig et lille sortiment af forskellige remme til dit Apple Watch, så du nemt og hurtigt kan variere udtrykket, som du ønsker.

Altid hurtig levering og skarp pris på Apple Watches hos Ditur

Uanset hvilket Apple Watch, du vælger, kan du være sikker på at få det til en super skarp pris hos Ditur.

Derudover holder vi regelmæssigt øje med priserne hos vores danske konkurrenter både fysisk og online, så vi kan tilbyde dig den bedste pris på markedet.

Samtidig kan vi garantere super hurtig levering af dit nye Apple Watch. Hvis du bestiller inden kl. 21:00, tilbyder vi dag-til-dag levering på hverdage. 

Derudover får du selvfølgelig som altid også 99 dages returret og 2 års reklamationsret. Vi gør altid vores ypperste for at levere en god købsoplevelse, og derfor glæder det os også at se, at de over 58.000 mennesker, der har bedømt os på Trustpilot, giver os 4,7/5 stjerner.