Filtre
Sorter efter

Apple Watch

Køb dit nye Apple Watch online hos Ditur.

Med Apple Watch får du et avanceret og lækkert smartwatch, hvor der hverken er gået på kompromis med design eller funktionalitet. Apple Watch fås naturligvis i flere størrelser og modeller, så du kan finde akkurat den variant, som passer perfekt til dig.

Udforsk de forskellige modeller og find lige netop den variant i Apple Watch serien, som du bedst kan lide.

Apple Watch - Et smartwatch udover det sædvanlige

Hvis du køber et Apple Watch, får du et smartwatch udover det sædvanlige. Her har man taget funktionalitet fra et klassisk ur og kombineret det med smarte funktioner, der normalt forbindes med en iPhone eller andre smartphones. 

Det vil sige, at udover at kunne vise dig klokken kan du med et Apple Watch faktisk også tilgå en lang række af de apps, som du normalt kun har på din iPhone eller iPad. Samtidig tilbyder uret så en række sundhedsfunktioner, hvor du kan tracke på motion, helbred og en masse andre ting.

Apple Watches kan nemt connectes med din iPhone over Bluetooth. På den måde synkroniseres dine devices nemt og problemfrit, så de kan fungere sammen i smuk symbiose.

Du kan altså holde styr på stort som småt, og det hele er pakket ned i Apples velkendte og stilede design.

Hav alt det nødvendige lige ved hånden

Med et Apple Watch har du alt det nødvendige lige ved hånden. Du kan tjekke klokken, men du kan også tjekke mails, sms'er, besvare opkald eller se, hvordan vejret bliver de næste par timer eller dage.

Uanset om du skal tjekke det ene eller det andet, foregår det nemt og brugervenligt i Apples smarte interface, som mange allerede kender. Den store og farverige Retina-skærm præsenterer info og apps tydeligt, og touchskærmen kan du nemt navigere rundt på assisteret af urets krone, som man også kan bruge til at bevæge sig rundt i de forskellige menuer.

Så selvom et Apple Watch på mange måder ligner et ganske almindeligt armbåndsur, er det bestemt ikke det. Uanset hvilken model du vælger af de forskellige Apple Watch series, får du et super lækkert og funktionelt smartwatch, som vil blive ved med at betage dig det næste lange stykke tid.

Tag træning og sundhed til næste niveau

En af de ting, som Apple Watches er rigtige smarte til, er sport, sundhed og træning. Uret besidder en lang række smarte features og programmer, som tillader dig at tracke din motion, sundhed og øvrige aktivitetsniveauer på en helt ny måde.

Med et Apple Watch er der nærmest ikke det, som du ikke kan tracke på. Du kan bruge det på din løbetur, når der skal holdes styr på tempo, distance og puls, men du kan også bruge det til at tracke på din søvn, og hvordan kvaliteten af den har været.

Med et Apple Watch er meget muligt, og du får altså et væld af smarte features, der kan virke utrolig motiverende, hvis du gerne vil gøre noget mere ud af sport, motion og din generelle sundhed og form.

Stort udvalg af Apple Watches series

Hos Ditur kan du altid regne med at finde et bredt udvalg af Apple Watches.

Vi har dels modeller fra de forskellige serier, men også i forskellige urkasse-størrelser, så du også kan få et Apple Watch, der passer til dit håndled. Urkassen på et Apple Watch fås med en diameter på 40 mm, 41 mm, 44 mm og 45 mm.

Vælg den model, der passer bedst til dig, og få et smartwatch, der holder mange år og vil berige din hverdag med super meget funktionalitet.

Du kan se et overblik over de forskellige Apple Watch modeller på billedet herunder:

Mangler du tilbehør til dit Apple Watch?

Mangler du tilbehør til dit Apple Watch, kan du også finde det hos os.

Vi har både panserglas, du kan sætte rundt om urkassen, så den er bedre beskyttet, og vi har en masse forskellige remme til Apple Watch, så du har lidt forskelligt at vælge imellem.

Det er faktisk også en anden af de super fede features ved et Apple Watch. Det er super nemt at udskifte urremmen, hvilket giver en fleksibilitet, der er helt uhørt i forhold til klassiske ure. Du kan uden problemer skifte remmen fra dag til dag, eller fra begivenhed til begivenhed.

Det ene tidspunkt kan du have en klassisk silikonerem på, og på få sekunder kan du skifte til stållænke eller en læderrem. Remmene koster ikke alverden, hvorfor du nemt kan lave dig et lille sortiment af forskellige remme til dit Apple Watch, så du nemt og hurtigt kan variere udtrykket, som du ønsker.

Altid hurtig levering og skarp pris på Apple Watches hos Ditur

Uanset hvilket Apple Watch, du vælger, kan du være sikker på at få det til en super skarp pris hos Ditur.

Derudover holder vi regelmæssigt øje med priserne hos vores danske konkurrenter både fysisk og online, så vi kan tilbyde dig den bedste pris på markedet.

Samtidig kan vi garantere super hurtig levering af dit nye Apple Watch. Hvis du bestiller inden kl. 21:00, tilbyder vi dag-til-dag levering på hverdage. 

Derudover får du selvfølgelig som altid også 99 dages returret og 2 års reklamationsret. Vi gør altid vores ypperste for at levere en god købsoplevelse, og derfor glæder det os også at se, at de over 50.000 mennesker, der har bedømt os på Trustpilot, giver os 4,8/5 stjerner.