Victorinox

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr3895
    kr9495
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(4)

41 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Victorinox ure hos Ditur - Swiss made ure i høj kvalitet

Find et stort udvalg af ure fra schweiziske Victorinox hos Ditur.

Victorinox blev grundlagt helt tilbage i 1897, men begyndte først at prodcuere ure i 1989. Alle deres ure bliver produceret i schweiz og kommer med kvalitets stemplet Swiss Made. Victorinox ligger stor vægt på at ramme den perfekte balance mellem performance og tidsløs elegance ved alle deres ure. Du er sikker på at modtage et kvalitetsur fra Victorinox, da de allerede har gennemgået over 100 kvalitets kontrol test, inden du kan sætte det på dit håndled. Derfor vil Victorinox ure være virkelig kvalitets sikre og meget robuste, så du kan bære dit ur med dig over alt uden problemer.

Herreure fra Victorinox

Victorinox store udvalg af premium ure til mænd er tilgængelig med både kvarts og automatisk urværk. Et kvarts urværk betyder at uret er batteridrevet, og det vil derfor være meget nemt at vedligeholde. Et automatisk urværk betyder at uret ikke bruger batteri, men bliver drevet af den energi, der opstår når uret bliver båret på armen. Hvis du vil vide mere om urværker så klik her.

Alle urene er af ypperste kvalitet og du vil derfor have et langtidsholdbart ur, som udelukkende består af de bedste materialer. Urene er Swiss Made, hvilket er et af de største kvalitetsstempler i ur branchen. Herreure fra Victorinox kommer udelukkende med safirglas, hvilket er det stærkeste og mest robuste materiale på markedet. Urene har også rigelig med vandbeskyttelse da de varierer på mellem 10-20 ATM. Alle urene fra Victorinox er produceret af de bedste materialer på hele markedet i form af Titanium, 316L kirugisk stål eller rustfrit stål. Især Titanium og 316L kirurisk stål er materialer af særklasser, som kun fås ved ure af ypperste kvalitet

Prisgaranti og dag til dag-levering på Victorinox ure

Leder du efter et specifikt Victorinox-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Victorinox-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2