Avi-8

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1295
    kr2995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(5)

Avi-8 ure hos Ditur

Avi-8 er et ur brand, som blev grundlagt i 2012 og har siden dengang produceret og designet piloture. Brandet har fundet inspirationen til deres designs gennem et tæt samarbejde med både piloter og ingeniører. Hver eneste Avi-8 kollektion er en hyldest til den militære luftfart gennem tiden, og fortæller historien omkring de militære fly, som dominerede himlen i den givne periode. Avi-8 ur kollektionerne sætter stor vægt på, at fortælle historien omkring flyene og det gør de ved at designe uret efter formen og farverne ved de legendariske militærfly. Med et ur fra Avi-8, så får du både høj kvalitet og en historie bragt til live.

Køb Avi-8 ure hos Ditur

Køb Avi-8 ure hos Ditur og nyd samtidig godt af vore mange fordele. Hvordan lyder prisgaranti, dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års granti? Alt sammen er heldigvis noget du får helt automatisk, når du handler hos os.

Vi vægter nemlig den gode kundeoplevelse rigtig højt, og gør alt hvad vi kan, for at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis giver over 40.000 mennesker på Trustpilot udtryk for, at de rigtig godt kan lide at handle hos os. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1