Mads Z

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr95
    kr36945
Køn
Brand
Materiale
Farve
Længde
Ringstørrelse
Type smykke
Smykkesten

Kollektioner(5)

275 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mads Z

Mads Z smykker kendetegnes ved sit alsidige og tidsløse design, som henvender sig til kvinder i alle aldersgrupper. Så når du køber smykker fra Mads Z, får du smukke smykker, hvor design og kvalitet går hånd i hånd. 

Mads Z Smykkerne er altid lavet af de bedste materialer og er kendetegnet ved et alsidigt design, som aldrig går af mode. Udover at være en fremragende smykke-fabrikant, er Mads Z også et brand som tager ansvar. Siden 2021 har brandet således haft en udtalt målsætning om, at alle smykker skal fremstilles af genanvendt sølv og guld, for at mindske CO2-udledningen i forbindelse med produktionen.

Så udover smykker med lækker kvalitet og design, er det også smykker produceret på en ansvarlig facon. Vores store udvalg af smykker fra Mads Z består af ringe, øreringe, halskæder og armbånd, så du kan finde lige netop den type smykke, som du ønsker at tilføje til dit smykkeskrin

Hvis du imod forventning ikke finder det smykke, som du ønsker, så har vi også et stort udvalg af smykker i form af øreringe, ringe, armbånd og halskæder fra mange forskellige brands i vores sortiment.

Stort udvalg af forskellige kollektioner fra Mads Z

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af mange forskellige og flotte smykker fra Mads Z. Smykkerne fås i mange typer, materialer og størrelser, og derfor er der god chance for, at du kan finde noget, som falder i din smag.

Uanset om du er på jagt efter nye ringe, øreringe, armbånd eller en ny halskæde, kan du finde smukke Mads Z varianter af høj kvalitet. Smykkerne her på siden indgår i de forskellige kollektioner, som Mads Z har lavet. Hver enkelt kollektion har en tematik, som skinner klart og tydeligt igennem.

Gold Label

Som navnet mere end antyder, er Gold Label en kollektion af fantastiske guldsmykker lavet i de fineste materialer. De er alle lavet i 14 karat guld, og mange af dem er derudover designet med smukke brillanter, rubiner, smaragder, safirer og andre ædelsten.

Silver Label

Smykker fra Silver Label-kollektionen tager alle afsæt i det helt klassiske og elegante. Alle smykkerne er i sterlingsølv og kan findes både med og uden ægte eller kunstige ædelsten. Hvis du er på jagt efter et lækkert smykke i helt klassiske former, finder du det helt sikkert her.

White Label

I White Label-kollektionen finder du en fantastisk serie af smykker, som i sine former både er grafiske og minimalistiske. Smykkerne er lavet i enten sterlingsølv eller 8 karat guld, og de sten som bruges i kollektionen er primært zirkonia, hvilket bl.a. betyder, at smykkerne lander på et lavere prispunkt end diamantsmykker, men hvor man stadig får et udtryk der minder derom.

Crown

Crown er en serie af helt klassiske og eksklusive diamantsmykker, som fås i 14 karat rød- eller hvidguld og med brillantslebne diamanter i kvaliteten Wesselton SI. Deres tidløse elegance vil bringe glæde hele livet.

Luxury Rainbow

Hvis du er vild med farver og eksklusive smykker, er Luxury Rainbow-kollektionen lige noget for dig. Det er en serie af farverige smykker, lavet i 14 karat guld og med masser af farvestrålende og funklende ædelsten.

Poetry

I Poetry-kollektionen finder du øreringe og stacking-ringe, der kan styles på en masse forskellige måder. 

My Charm

My Charm er en smykkekollektion, der har til formål at skabe smukke minder om de helt særlige mærkedage i løbet af livet. Du kan f.eks. starte med et basis-armbånd og derpå fylde på med charms, i takt med at livet skaber minder,

Essentials

Essentials-kollektionen indeholder alle de smykker, som udgør basis-elementer i mange kvinders smykkesamling.

Papageno & Papagena

Papageno & Papagena-kollektionen er skabt med inspiration fra Mozarts opera ‘Tryllefløjten’, hvorfra Papagenos utroligt farvestrålende fjerdragt plantede en idé hos Mads Z. Papageno-smykkerne er udført i 14 karat guld og isat forskellige farverige ædelsten. Papagena er det feminine modstykke, der er udført i sølv, som understreger smykkernes fine detaljer, ved hjælp af sølvets kølige nuancer.

Husk at der er prisgaranti på alle produkter hos Ditur. Det betyder, at hvis du kan finde smykker fra Mads Ziegler billigere et andet sted, så matcher vi prisen, såfremt den pågældende side lever op til vores krav om prisgaranti.

Hvem står bag Mads Z?

Manden bag smykkebrandet Mads Z hedder Mads Ziegler, og han er en mand med kæmpe stor erfaring fra den danske modeverden, som han har tilbragt flere årtier i. Siden 2015 har han forkælet os med smykker fra hans helt eget brand, Mads Z.

Mads Ziegler finder sin inspiration til smykkerne fra tidens strømninger, hvor han omsætter dem til formsprog. Fordi Mads Z ønsker at være et smykkebrand der inkluderer kvinder i alle aldersgrupper, sørger Mads Ziegler også altid for at orientere sig om moden og tidens strømninger hos både unge og gamle.

Det er denne tilgang, som også har været med til at manifestere Mads Z som et inkluderende smykkebrand, som laver smykker kvinder i alle aldre kan bære

De fleste smykker fra Mads Z er kendetegnet ved deres relativt minimalistiske design, hvilket også understøtter den tidløshed og alsidighed, de har. 

Køb smykker fra Mads Z hos Ditur

Du kan trygt købe Mads Ziegler smykker hos Ditur. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke.

Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Udover vores store udvalg af Mads Z smykker, har vi også et stort udvalg af andre store smykkebrands. Se f.eks. vores store udvalg af smykker fra Enamel, Izabel Camille og Sif Jakobs.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.

7