LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Et eventyrligt smykkeunivers af guld, sølv & ædelsten

Med 30 år i smykkebranchen har omdrejningspunktet for Mads Ziegler været passionen for designs og farvestrålende ædelsten i perfekt harmoni. En personlig forkærlighed for ædle metaller og smykkesten afspejles i smykkerne, der tilfører dig et unikt look.

I 2021 tog Mads Z valget om at fremstille alle smykker i recycled guld & sølv for at begrænse forurening i produktionen.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr95
    kr36945
Køn
Brand
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Type smykke

Kategorier(5)

236 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Mads Z - god kvalitet og smukke designs

Smykkemærket Mads Z er skabt af den danske smykkedesigner Mads Ziegler, der har over 30 års erfaring i branchen. Smykkerne er lavet af de bedste materialer og er kendetegnet ved deres alsidige og tidsløse design. 


Stort udvalg af smykker fra Mads Z

På Ditur.dk kan du finde et bredt udvalg af lækre Mads Z-smykker. Smykkerne fås i mange typer, materialer og størrelse. Der er derfor god chance for, at du kan finde noget, som falder i din smag. Se fx. den elegante Crown Tiara ring i 14 karat hvidguld eller den fantastisk smukke Luxury Rainbow halskæde i 14 karat guld, der vil se godt ud på enhver kvindes hals. 

Husk, at der er prisgaranti på alle produkter hos Ditur.dk. Det betyder, at hvis du kan finde smykkerne billigere et andet sted, så matcher vi prisen, såfremt den pågældende side lever op til vores krav om prisgaranti.


Om Mads Zeigler 

Mads Ziegler finder inspiration til smykkerne fra tidens strømninger, hvor han omsætter dem til formsprog. De fleste af hans smykker er relativt minimalistiske i designet, hvilket også understøtter den tidløshed, de har. 

Fra 2021 har Mads Z haft en udtalt målsætning om, at alle smykker skal fremstilles af genanvendt sølv og guld for at mindske CO2-udledningen i forbindelse med produktionen. Så udover smykker med lækker kvalitet og design er det også smykker produceret på en ansvarlig facon.


Køb Mads Z på Ditur.dk

Du kan trygt købe Mads Z-smykker hos Ditur.dk. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 30.000+ anmeldelser på TrustpilotUdover vores store udvalg Mads Z smykker har vi også et stort udvalg af andre smykker af høj kvalitet, som du kan tjekke ud lige her.  

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Telefonen er åben kl. 10-15 i hverdage.

 

6