Armbånd

Her finder du alle vores armbånd til mænd, som virkelig kan sætte prikken over i'et på dit outfit!

Armbånd

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr75
    kr1795
Brand
Materiale
Farve
Længde

228 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Stort udvalg af armbånd til mænd

Vi udbyder et stort sortiment af forskellige armbånd til mænd på Ditur.dk. Vi har alt fra stålarmbånd til læderarmbånd og armbånd med perler. Derudover har vi også andre smykker til mænd - blandt andet halskæder og ringe. Vi har også et stort udvalg af armbånd til kvinder, hvis du leder efter et smykke til hende.

Et armbånd er et maskulint smukke, som passer til mange forskellige looks og outfits. Armbåndet til mænd er blevet et virkelig vigtigt og populært smykke i mange mænds outfit. Det skyldes at armbåndet er med til at give et mere personligt look, og kan bruges til at skille sig ud fra mængden ligesom et ur kan. Derudover har armbåndet den fordel, at den både kan bruges alene eller i kombination med et ur. Derfor har brugeren rig mulighed for at eksperimentere med sit look.

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af armbånd til bånd i mange forskellige, typer, farver og mærker, så du kan finde lige netop det armbånd, som falder i din smag.

Sølv armbånd til mænd

Et sølv armbånd er et yderst moderigtig smykke til mænd. Dette afspejler sig også i den store popularitet ved disse typer armbånd. Derudover er sølv armbåndet både eksklusivt og elegant samtidig med at det passer til mange forskellige typer outfits. 

Diturs store udvalg af armbånd i sølv kommer i mange forskellige materialer. Vores sortimentet af sølv ringe af materialerne rustfrit stål og 925 sterling sølv. Det er vigtigt at du er opmærksom på hvilke materialer, som dit armbånd består af, fordi det giver et godt overblik over både kvalitet og glans. Hvis dit sølv armbånd består af 925 sterling sølv, så er det lavet af det måske bedste type materiale på markedet, så glansen og looket på det vil være meget langtidsholdbar. Derudover vil det typisk også være sværere at ridse armbåndet i 925 sterling sølv. Hvis armbåndet er lavet i rustfirt stål, så betyder det at det er lavet af noget mere prisvenligt materiale. Dette kan dog ikke ses i looket og i kvaliteten på armbåndet. Armbåndet vil derfor ikke ruste og vil samtidig være meget afvisende overfor ridser. 

Derfor kan du ikke gå galt med et sølv armbånd til mænd uanset hvilket type materiale som du vælger.

Guld armbånd til mænd

Det er ikke kun sølv armbåndet, som oplever stor popularitet. Guld armbåndet til mænd er nemlig også begyndt at trende på smykker til mænd markedet. Det skyldes at guld armbåndet er både virkelig stilfuld og samtidig udstråler eksklusivitet. Derudover har et guld armbånd den fordel at det både kan bruges til hverdagsbrug, såsom f.eks. skole eller arbejde, og samtidig er et fedt smykke at have på når du er til fest. 

Når du skal købe et guld armbånd til mænd, så er det vigtigt, at du er opmærksom på hvilket materiale, som det består af. Hos Ditur synes vi, at det er vigtigt at dit armbånd har en lang levetid, og at det stadig ser godt ud om 2 år. Derfor består vores sortiment af guld armbånd udelukkende af armbånd af virkelig god kvalitet. Materialerne som vores guld armbånd består af er forgyldt 925 sterling sølv, 24 karat guldbelægning på 925 sterling sølv og 22 karat guldbelagt 925 sterling sølv.  Sterling sølv er nået af den højeste kvalitet et sølv smykke kan bestå af, og derfor bliver det ofte benyttet til guld armbånd. Hvis en ring består af 22 eller 24 karat guldbelægning, så består armbåndet af ægte guld, og vil derfor være af virkelig høj kvalitet og have en virkelig god glans.  Et guld armbånd bestående af forgyldt 925 sterling sølv er også et armbånd af virkelig høj kvalitet. Derfor skal du bare vælge det armbånd, som falder i din egen personlige smag og budget.

Læderarmbånd til mænd

Et læderarmbånd til mænd er nok det mest klassiske smykke en mand kan bære. Det skyldes naturligvis den store popularitet og alsidigheden ved armbåndet. Læderarmbåndet er så populært fordi det er vrkelig behageligt at have på, samtidig med at det har et virkelig lækkert look. Læderarmbåndet har også den fordel af det passer til både hverdags brug og til fest, og du vil derfor ofte kunne benytte denne type armbånd. Diturs sortiment af læderarmbånd til mænd kommer i mange forskellige farver, såsom sort, brun, blå, grå og meget mere! Og derfor kan du finde lige netop det armbånd i læder, som passer perfekt til din stil.

Perlearmbånd til mænd

Et lidt nyere trend inden for smykker til mænd er perlearmåndet. Et perlearmbånd består naturligvis af perler eller sten, som er med til at pynte smykket. Der er mange forskellige typer perlearmbånd. Nogle kommer med perler eller sten hele vejen rundt om armbåndet, og andre kommer med få perler eller sten. Derfor kan du finde lige netop det type perlearmbånd, som du ønsker. Perlearmbåndene i vores soritment kommer primært i farven sort, men de er også tilgængelig i andre farver såsom: blå, grå, brun og meget mere. 

Herre armbånd fra de bedste mærker

 Det er ikke ligegyldigt hvilken mærke som dit armbånd har. Mange mænd har en præference for et bestemt smykke brand, og nogle er fuldstændige ligeglade så længe designet på armbåndet er fed. Derfor har vi hos Ditur et stort udvalg af de fedeste mærker inden for armbånd på markedet såsom: IX StudiosAlexander Lynggaard CPHDissingEmporio Armani, Tommy Hilfiger, HugoHugo Boss og mange flere. Derudover kan du finde et udvalg af armbånd, som vi selv har produceret. De armbånd kommer til en yderst stærk pris. Det skyldes at vi har fjernet alle de fordyrende mellemled samtidig med, at du ikke skal betale for mærkets navn. Derfor kan du finde det helt rigtige armbånd til mænd hos Ditur uanset om du leder efter et modebrand eller et økonomisk armbånd til en stærk pris.

Prisgaranti og dag til dag-levering på armbånd til mænd

Leder du efter en specifik herre armbånd? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores armbånd. Det betyder, hvis du finder det samme armbånd til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores armbånd til mænd? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle armbånd til mænd

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber armbåndet og ikke er tilfreds, så kan du altid sende armbåndet tilbage, så du får lige netop det armbånd som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores armbånd brands. Af den grund kan du være sikker på at dit armbånd har en lang levetid. Garantien på armbåndet varierer alt efter, hvilket brand og hvilken model armbånd, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på armbåndet, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores armbånd.

6