Dag-til-dag levering / Prisgaranti / 99 dages returret

Pilgrim smykker

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr95
    kr599
Køn
Diameter
Materiale
Farve
Længde
Ringstørrelse
Type smykke
Farve på brilleglas
Type accessory

Kollektioner(5)

104 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Stort udvalg af smukke Pilgrim smykker og accessories

Hos Ditur.dk forhandler vi et bredt udvalg af Pilgrim smykker. Du kan finde flotte kvalitetssmykker til både hverdag og fest, og smykkerne fås i mange forskellige former, farver og materialer. 

Pilgrim handler om at gå ud at søge nye ting, nye måder og nye eventyr. Det er ikke kun destinationen, der betyder noget, men også vejen dertil. Vi er et levende brand i konstant bevægelse og udvikling, og ligesom i starten handler det om kærlighed til mennesker og smykker – hand and heart.

Med en Scandi-cool tilgang til design er Pilgrim et anerkendt brand i branchen, og har en solid position på den nationale og internationale mode- og smykkescenen.

DitUr er autoriseret forhandler af Pilgrim. Dermed får du hos DitUr 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Pilgrim.

I vores udvalg kan du finde kvalitetssmykker såsom: 

Pilgrim øreringe er den perfekte accessory uanset anledningen. Vi har et bredt udvalg af ørestikkere, hoops, crawlers og hængeøreringe. 

Fuldend dit sommerlook med et par Pilgrim solbriller. Solbriller er uundværlige, når solen titter frem, og dagene bliver længere. 

Pilgrim halskæder er et musthave. Den rigtige halskæde kan ændre dit look og understøtte præcis den stil, du gerne vil udstråle. 

Et Pilgrim armbånd bør være en fast del af enhver smykkeskrin. Man kan både bruge dem alene eller i kombination med andre. Uanset hvordan du bruger dem, er de gode til at vise din personlige stil frem. Hvis du ikke finder lige præcis det smykke, som du ønsker i Pilgrims store sortiment, så har Ditur også et stort udvalg af andre smykker som øreringe, ringe, armbånd og halskæder, så du får lige præcis det smykke som du ønsker i din. indkøbskurv.

Smykker i dansk design og af høj kvalitet

Hvis man går op i mode og dansk design, kender man formentlig allerede til Pilgrim smykker. Det danske smykkebrand blev grundlagt tilbage i 1983, og siden da er Pilgrim smykker blevet udbredt til mere end 50 lande. 

Brandet kom frem ved at revolutionere det danske og europæiske smykkemarked med moderne designs. Revolutionen lå i, at de primært producerer i messing og zink fremfor ædelmetal som guld og sølv. Det betyder, at de kan lave de samme flotte designs, men til en væsentligt lavere pris grundet materialevalget.

Alle smykkerne er behandlet med en topcoating, som sikrer en stærk overflade, forhindrer oxidering, og som er med til at forlænge holdbarheden. Alle metaller er selvfølgelig 100% bly- og nikkelfri. 

Hos Ditur.dk er vi stolte over at forhandle danske kvalitetsbrands, som Pilgrim i allerhøjeste grad er. Alle deres smykker er håndlavede og håndmalede og spænder bredt i stil og udtryk. 

Pilgrim handler om at gå ud og søge nye ting, nye måder og nye eventyr. Det er ikke kun destinationen, der betyder noget, men også vejen dertil. Ligesom med en pilgrimsvandring. Derfor håber vi også, at du vil gå på eventyr i vores store udvalg af Pilgrim smykker. 

Køb dine Pilgrim smykker online hos Ditur.dk

Glæd dig selv, eller en en kvinde du holder af, og køb Pilgrim smykker online hos Ditur.dk i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på TrustpilotHvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

3