Pilgrim smykker

Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr79
  kr599
Køn
Diameter
Udsmykning
Materiale
Farve
Længde
Ringstørrelse
Type smykke
Farve på brilleglas
Type accessory

Kollektioner(5)

116 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Pilgrim

Pilgrim er et brand man formentlig allerede godt kender, hvis man går op i mode og dansk design. Det danske smykkebrand blev grundlagt tilbage i 1983, og siden da er Pilgrim smykker blevet udbredt til mere end 50 lande.

Brandet blev grundlagt af Annemette Markvad og Thomas Adamsen, som til at starte med selv stod for alt deres havde med design og salg at gøre, hvoraf det sidste primært foregik på diverse festivaler. Pilgrim kommer nemlig fra en stor kærlighed til både mennesker og musik, hvilket også afspejles i den designfilosofi brandet har den dag i dag.

Pilgrim kom frem ved at revolutionere det danske og europæiske smykkemarked med moderne designs. Revolutionen lå i, at de primært producerer i messing og zink fremfor ædelmetal som guld og sølv. Det betyder, at de kan lave de samme flotte designs, men til en væsentligt lavere pris grundet materialevalget.

Alle smykkerne er behandlet med en topcoating, som sikrer en stærk overflade, forhindrer oxidering, og som er med til at forlænge holdbarheden. Alle metaller er selvfølgelig 100% bly- og nikkelfri. 

Hos Ditur er vi stolte over at forhandle danske kvalitetsbrands, som Pilgrim i allerhøjeste grad er. Alle Pilgrim smykker er håndlavede og håndmalede og spænder bredt i stil og udtryk. Filosofien er, at man ønsker en konstant fornyelse, ved et kontinuerlig opsøgning af nye eventyr og oplevelser, som kan give nye perspektiver på designprocessen.

Som en anden pilgrimsrejsende, håber vil du er klar til at gå på eventyr i vores store udvalg flotte Pilgrim smykker.

Gå på eventyr med Pilgrim

Pilgrim handler om at gå ud og opsøge nye ting, nye måder og nye eventyr. Det er ikke kun destinationen, der betyder noget, men også vejen dertil. Pilgrim er i den grad et levende brand i konstant bevægelse og udvikling, og ligesom i starten handler det om kærlighed til mennesker og smykker – hand and heart.

Med en Scandi-cool tilgang til design er Pilgrim et anerkendt brand i branchen, og har en solid position på den nationale og internationale mode- og smykkescene.

Ditur er autoriseret forhandler af Pilgrim. Dermed får du hos Ditur 99 dages fuld returret, hurtig levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Pilgrim.

Følg trenden med lækre smykker fra Pilgrim

Når du køber smykker fra Pilgrim, er du samtidig sikker på, at du automatisk også følger tidens trends. For Pilgrim er et brand der virkelig følger med i de seneste trends, og nærmest altid er på forkant med de seneste udviklinger i smykkeverden.

Det gælder sådan set uanset om du foretrækker ringe, øreringe, halskæder eller andre smykker fra Pilgrim.

Kollektionerne skifter hen over året, og derfor kan du altid finde nogle nye og inspirerende smykker i deres kollektioner. Og fordi Pilgrim altid er med på moden, behøver du altså ikke bekymre dig om, hvorvidt materialer, farver og designs passer med tidens tendenser - for det gør de.

Så uanset om du leder efter lækre smykker til sommerfesten, julefrokosten eller en anden festlig anledning, vil du med sikkerhed kunne finde noget i udvalget af Pilgrim smykker, der passer til din smag og stil.

Stort udvalg af smukke Pilgrim smykker

Hos Ditur forhandler vi et bredt udvalg af Pilgrim smykker. I udvalget kan du finde flotte kvalitetssmykker til både hverdag og fest, og smykkerne fås i mange forskellige former, farver og materialer.

I vores udvalg kan du finde kvalitetssmykker såsom: 

 • Pilgrim øreringe

Pilgrim øreringe er den perfekte accessory uanset anledningen. Vi har et bredt udvalg af ørestikkere, hoops, crawlers og hængeøreringe.

 • Pilgrim solbriller

Fuldend dit sommerlook med et par Pilgrim solbriller. Solbriller er uundværlige, når solen titter frem, og dagene bliver længere. 

 • Pilgrim halskæder

Pilgrim halskæder er et musthave. Den rigtige halskæde kan ændre dit look og understøtte præcis den stil, du gerne vil udstråle. 

 • Pilgrim ringe

Pilgrim laver også fantastisk mange flotte ringe, der kommer i mange forskellige stilarter. Lige fra det mere minimalistiske til statement-ringe. Udforsk de mange valgmuligheder og find din egen favorit.

 • Pilgrim armbånd

Et Pilgrim armbånd bør være en fast del af enhver smykkeskrin. Man kan både bruge dem alene eller i kombination med andre. Uanset hvordan du bruger dem, er de gode til at vise din personlige stil frem. 

Hvis du ikke finder lige præcis det smykke, som du ønsker i Pilgrims store sortiment, så har Ditur også et stort udvalg af andre smykker som øreringe, ringe, armbånd og halskæder, så du får lige præcis det smykke, som du ønsker i din indkøbskurv.

Køb dine Pilgrim smykker online hos Ditur.dk

Glæd dig selv, eller en en kvinde du holder af, og køb Pilgrim smykker online hos Ditur i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

3