Spinnaker

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1645
    kr3145
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(9)

27 produkter

Spinnaker ure

Spinnaker er et Hong Kong baseret brand med stærk vægt på yachting og er nautisk inspireret, som afspejler deres dykker-designs. Alle ure er fremstillet af slidstærkt 316L rustfrit stål, og urværket er hentet fra japanske tredjepartsproducenter som Seiko, Miyota og Hattori.
 

Find eksklusive Spinnaker ure hos Ditur

Et Spinnaker ure er et eksklusivt ur, som kommer i virkelig høj kvalitet. Spinnaker er primært kendt for deres dykkerure, men de producerer også dress watches med et virkelig fedt look. Det som alle Spinnaker urene har tilfælles er de eksklusive designs og materialerne af høj kvalitet. Brandet benytter primært safirglas i deres ure, hvilket er det mest holdbare type glas, som du kan finde i ure, og er faktisk hårdere end stål. Dog benytter Spinnaker også safirbelagt mineralglas på nogle udvalgte modeller, men det er også noget yderst holdbart glas, som er meget mere beskyttet mod slitage end det traditionelle mineralglas. 
 
Spinnaker urene er udført i kvalitets rustfrit stål eller kirugisk stål, hvilket garenterer dig en virkelig god kvalitet, som vil holde i mange år. Derudover kan du finde en stor variation af designs på de unikke ure, hvor du kan finde mange forskellige farver og størrelser, hvilket falder i manges smag. Derfor vil du kunne finde det helt rigtige Spinnaker ur til dig i Diturs store sortiment.

Herreure fra Spinnaker

Herreure fra Spinnaker fås primært med et automatisk urværk. De automatiske ure er kendetegnet ved, at sekundviseren har en flydende bevægelse, hvorimod kvartsuret kun tikker på sekundet. 

De mekaniske ure er mere komplekse og især populære blandt entusiaster, da de ofte er sammensat på samme vis, som vi har konstrueret ure i over et århundrede

Ved urene til mænd fra Spinnaker, er der stor variation i materialet – både når det gælder selve uret og urremmen. Uret er typisk i rustfrit stål eller et andet robust materiale i en vandtæt konstruktion (mellem 10-30 ATM / 100-300 meter).

Diameteren på uret spænder vidt – mellem 40 til 44 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled. 

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber Spinnaker hos Ditur

Leder du efter et specifikt Spinnaker ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores Spinnaker ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1