💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Timex

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr349
    kr2795
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Udsmykning
Type ur

13 produkter

Køb Timex ure hos Ditur - Amerikanske kvalitetsure til en fair pris

Timex er et amerikansk urbrand med mange års erfaring. De startede tilbage i 1854 med at producere amerikanske kvalitetsure på den europæiske måde. De ville lave et ur, som alle havde råd til. Det blev en realitet, og der blev hurtigt solgt flere millioner af ure i starten af 1900-tallet. Sidenhen har Timex arbejdet meget på at lave holdbare kvalitetsure. De rammer en bred målgruppe med deres mange designs og funktioner. Timex er et klassisk og moderne brand, som passer til enhver målgruppe og lejlighed. Du får et kvalitetsur med lang levetid. 

Hos Ditur.dk kan du købe Timex ure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

Herreure fra Timex

Timex herreure fås i både kvarts og automatisk urværk.  Et automatisk urværk betyder at uret bliver drevet af den energi der opstår når uret bæres om håndleddet. Et kvarts urværk er batteridrevet og derfor nemmere at vedligeholde og er meget præcis.

Der findes et bredt udvalg af Timex herreure af mange forskellige design, remme og farver, så der vil være et ur til enhver smag.

Dameure fra Timex

Timex dameurerne er et kvarts urværk. Disse modeller er virkelig stilfulde og der er et godt udvalg af farver og remme. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Timex-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Timex-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1