Cavetto

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr499
    kr1195
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(4)

31 produkter

Cavetto ure

Cavetto er et begreb indenfor arkitektur, hvor møbler eller bygninger har en buet profil. Dette begreb er det centrale element i de flotte Cavetto ure. Cavetto's mission bygger på at producere nogle virkelig fede ure, som passer til nutidens trends til en utrolig skarp pris. Derfor kan du ved alle urene fra mærket finde nogle overraskende lave priser. Det betyder dog ikke at kvaliteten på urene er lav - tværtimod! Urene er udstyret med safirbelagt mineralglas, hvilket er utroligt modstandsdygtig overfor ridser, og urkasserne er udført i rustfrit stål.

Hos Ditur kan du finde et kæmpe udvalg af Cavetto ure til markedet laveste pris, så du kan trygt finde dit nye ur hos os.

Køb dit Cavetto ur til Danmarks laveste priser hos Ditur.dk

Giv dig selv, eller en du holder af, en gave, og køb et Cavetto ur online hos Ditur i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 50.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1