Hot Shot

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr159
    kr439
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Type ur
Type børneur

45 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Hot Shot børneure på Ditur – Ure til de mindste

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af børneure fra Hot Shot.

Hot Shot er et af de førende brands inden for armbåndsure til børn. Her kan selv de mindste være med, hvis man skal til at lære klokken eller man bare gerne vil have et flot ur ligesom mor og far. 

Smarte børneure

Uanset om man er glad for fodbold, biler, blomster eller bare vil have et ur i en sej farve, så har Hot Shot helt sikkert det perfekte ur. Foruden unikke designs kommer urene også i god kvalitet og med en behagelig pasform, så de kan bruges i alle hverdagssituationer. Urenes mange flotte farver og motiver taler virkelig til barnets fantasi og kreativitet, så det med et ur fra Hot Shot er sjovt at lære klokken. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk har vi fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Hot Shot ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Vi står også altid klar til at hjælpe på de sociale medier. Kontakt os på Facebook her

 

2