Paul Hewitt

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr159
    kr799
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Materiale
Farve
Type ur
Type smykke

10 produkter

Køb Paul Hewitt ure på Ditur

Paul Hewitt er et tysk brand, der tilbyder unikke herre- og dameure inspireret af den maritime verden. Brandet har rødder i de nordtyske kyster og springer ud af kærligheden for havet og følelsen af frihed. Ankeret på deres armbåndsure og armbånd symboliserer mere end bare deres oprindelse, det er, som de selv udtrykker det "...our attitude towards life.". Urene er lavet i et klassisk, simpelt design med fokus på detaljer og høj kvalitet. Urene fås med et hav af forskellige remme, som kommer i både stof, læder, meshlænke og stållænke. Urværket er minimalistisk, og er derfor perfekt til at komplimentere din personlige stil. 

DitUr.dk tilbyder både Paul Hewitt ure og armbånd.

Herreure fra Paul Hewitt

Paul Hewitt herreure fås med et kvarts urværk. Et kvartsurværk betyder at uret er batteridrevet, og derfor vil det være meget nemt at indstille og er meget præcist. Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af Paul Hewitt herreure, med mange forskellige typer remme, designs og materialer, så der vil være et ur til enhver smag. Du kan også finde Paul Hewitt gavesæt til herre her.

Dameure fra Paul Hewitt

Paul Hewitt dameure består også af et kvarts urværk. Hos Ditur kan du finde et virkelig bredt udvalg af Paul Hewitt dameure, hvor der er noget til enhver smag. Der er virkelig mange forskellige materialer, remme, og farver og i mange forskellige designs. Udover de flotte og stilfulde ure, så kan du også dame Paul Hewitt gavesæt her.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Paul Hewitt-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1