OP TIL 70% RABAT - UDSALGET ER IGANG! KLIK HER 

Jaguar

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Jaguar ure

Det er langt fra alle, der har råd til at have en Jaguar stående i garagen. Eller har modet til at have en Jaguar derhjemme som kæledyr. Men med vores tilbud på herreure kan du have råd til at eje en Jaguar på håndleddet i stedet for. Jaguar laver nogle af de flotteste ure på markedet, og vi er stolte af at have dem i vores samling, så vi kan tilbyde dig et herreur fra Jaguar til en billig pris. 

Stiftet af den schweiziske urmager Peter Haas tilbage i 1938 har Jaguar rødder i et land med stolte urværkstraditioner. Haas nærede en dyb fascination for det sydamerikanske kattedyr, jaguaren, så han valgte at opkalde sin urmagerforretning efter dens navn. Haas så jaguaren som den perfekte kombination af styrke og elegance og valgte at designe sine ure med netop disse egenskaber for øje.

DitUr.dk er autoriseret forhandler af Jaguar-ure i Danmark. Det betyder, at du får en 2-års international garanti og dag-til-dag-levering. Derudover tilbyder vi prisgaranti.

Filtrering

Pris
Køn
Urets diameter
Rem
Urværk
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Vandbeskyttelse
Bredde på rem
Gangreserve

207 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

207 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Jaguar ure 

Hos Ditur.dk forhandler vi flotte kvalitetsure fra det verdenskendte brand, Jaguar. Med omkring 150 ure i sortimentet fra mærket har vi altså Jaguar ure, som kan passe de fleste. Udvalget af Jaguar ure dækker over både Jaguar ure til herre og Jaguar ure til damer. Brandet blev stiftet tilbage i 1938 af den schweiziske urmager Peter Haas. Dermed har Jaguar ure rødder i et land med stolte urværkstraditioner, hvorfor man med et ur fra Jaguar sikrer sig et ur med en kvalitet i top. 

Jaguar kan dermed siges at være et kendt urmærke, som sikrer ure af god kvalitet til mænd og kvinder. Så er du kvalitetsbevidst og søger et nyt ur fra et godt urmærke, kan du med sikkerhed finde et ur blandt vores Jaguar ure. Ditur.dk tilbyder som altid prisgaranti, 99 dages returret samt hurtig dag-til-dag levering. 

Historien bag Jaguar Ure 

Brandet Jaguar har over 80 års erfaring med at producere Schweiziske ure med flotte og præcise detaljer. Det betyder, at det er blevet et af mest kendte urmærker til mænd og kvinder, du finder på vores side. Lige netop præcision og detaljer er værdier, som har dannet grundlag for udviklingen og produktionen af Jaguar ure de seneste 80 år. 

I de 80 år urmærket har eksisteret, har det produceret og lanceret en lang række imponerende urserier. I disse serier formår brandet at designe ure, som forbinder det funktionelle med et flot og stilfuldt design. 

Blandt Jaguars produktioner af ure findes der mange funktionelle og flotte ure, som henvender sig til både mænd og kvinder. En af Jaguars mest anerkendte modeller er deres Special Edition modeller. Her er der super flotte detaljer i form af blandt andet kronograder, 316L stålkasser, safirglas og schweiziske urværker. 

Derudover lancerede mærket i 2017 den populære linje af Executive Diver ure. Disse er dykkerure, og produktionen er kendt for at levere fantastisk kvalitet uden at priserne skyder i vejret. Disse ure har med deres fantastiske kvalitet til gode priser fanget det danske marked godt. 

Find det rigtige Jaguar Ur på Ditur.dk 

Hos Ditur.dk forhandler vi de mest populære modeller fra brandet Jaguar. Vi har mere end 130 ure fra mærket, som fordeler sig på både herre- og dameure. Dermed er der rig mulighed for at finde et ur blandt udvalget, som passer lige netop dig. Blandt udvalget kan du finde ure med forskellige slags urværk. Herunder både kvartsure samt mekanisk automatiske ure. Dette betyder, at uanset om du er til det mere unikke med et mekanisk automatisk urværk eller til det mere gængse kvartsurværk, er der et ur for dig. Det er ikke kun urværket, som adskiller Jaguar urene fra hinanden. 

Specifikationer såsom urskivens farve, type af lænke, urets diameter og andet gør, at der er flere parametre, hvorpå du kan søge efter et ur lige efter dit ønske. Når du handler dit Jaguar ur hos os, har du altså rig mulighed for at søge efter det helt rigtige ur for dig. 

De bedste priser på Jaguar Ure 

Køb Jaguar ure hos os til de bedste priser. Vores priser står altid skarpt og dermed kan vi altså tilbyde alle vores flotte Jaguar ure til en altid fordelagtig pris. Hos os får du altså fantastisk kvalitet til altid faste, lave priser. Som noget ekstraordinært tilbyder vi prisgaranti. Finder du uret billigere hos en dansk butik eller e-handel butik, prismatcher vi gerne, såfremt konkurrenten opfylder vores krav. Du kan læse meget mere om vores prisgaranti og krav her.

Autoriseret forhandler af Jaguar Ure 

Vi hos Ditur.dk er autoriserede forhandlere af alle de brands, du finder på vores hjemmeside. Det betyder at de krav, der sættes fra leverandøren af varen i forbindelse med reparation og garanti efterleves fuldstændig hos os. Vi kan altså sikre dig, at ved køb af et Jaguar ur hos Ditur.dk får du altid 2 års garanti uanset hvad.

Køb nemt og sikkert Jaguar ure på Ditur.dk

Alle vores Jaguar ure findes online her på vores hjemmeside. Det er nemt og sikkert at handle på Ditur.dk. På Trustpilot har vi rundet 20.000 anmeldelser, og disse lyver ikke. Vores kunder er glade for at handle hos os - og det forstår man godt. Vores hjemmeside er nem at navigere rundt i, og med vores store udvalg af ure, gør dette det nemt at handle på vores side. Husk at vi er autoriserede forhandlere, og står derfor inde for urenes kvalitet og ægthed. Derudover tilbyder vi personlig service i vores kundeservice alle hverdage. 

6

Vores kunder elsker os

Fremragende
19.828 anmeldelser på