LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

4Ocean - En hjælp til verdenshavene

Grundlæggerne Alex og Andrew har hele deres liv haft havet som baghave og efter at have set strande fyldt med plastik, besluttede de sig for at stifte 4Ocean. Siden da har de med dedikation skabt armbånd, der renser verdenshavene og kystlinjerne for plastik, alt imens de vil stoppe forbruget af plastik og ændre forbrugsvaner. 

4Ocean har en mission om, at rense verdenshavene for plastikaffald. Med ét 4Ocean armbånd købt fjernes ét pund plastik fra verdenshavene.

Produkter

Filtrering

Køn
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Type smykke

28 produkter

Køb 4Ocean armbånd på Ditur.

Hos Ditur er der et stort sortiment fra det bæredygtige brand 4Ocean.

4Ocean blev grundlagt i 2015 efter de 2 grundlæggere Alex Schulze og Andrew Cooper var på en surfer ferie i Bali og for alvor opdagede de store problemer som verdenshavene står overfor i forhold til plastik affald. Derfor har brandet som mål at fjerne så meget plastik fra vandet over hele verdenen. 4Ocean har i øjeblikket plastik afrydnings faciliteter i Florida, Bali, Haiti og Guatemala. Når du køber ét 4Ocean armbånd, så fjernes ét pund plastik fra verdenshavene.

Information og dag til dag-levering

Har du spørgsmål til vores 4Ocean produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook. Derudover har vi dag til dag-levering på alle vores 4Ocean produkter. 

 

1