PolyWatch

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr79
    kr149
Brand
Pleje til
Tilbehør

4 produkter

PolyWatch - Glaspolering og rensning af ure

PolyWatch producerer rengøringsmidler til rengøring af ure. Derfor kan du finde en masse forskellige rengøringsartikler til rensning af ure, såsom glasrens, rens til ure lavet i stål, rens til ure lavet i plastik, eller rens til at fjerne fingeraftryk og andet snavs.

Uanset hvilken type rengøring af ure, som du leder efter, så kan du finde det ved PolyWatch.

Hvem er PolyWatch

PolyWatch er et tysk brand, som specialiserer sig indenfor rengøring af ure. Brandet blev grundlagt tilbage i 1990, og har siden dengang produceret produkter, som skal hjælpe ur-entusiasten med at holde sine ure rene og pæne. En af fordelene ved at benytte sig af PolyWatch ligger i hvor nemt og simpelt det er at benytte. Produkterne er lavet så alle har mulighed for at gøre deres ure pæne uden at skulle en tur til urmageren.

Når du bruger rengørings produkter fra PolyWatch, så vil dine ure blive så gode som nye igen.

Prisgaranti og dag til dag-levering på PolyWatch rengøring

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alt vores PolyWatch. Det betyder, hvis du finder det samme produkt til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores PolyWatch rengøring? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1